Jachtservice taxaties

Een taxatie jachtservice locatie nodig? Muller Makelaardij voert graag de taxatie uit voor uw bedrijf. Wij zijn een betrouwbare en daarnaast gespecialiseerde partij op het gebied van taxatie jachtservice bedrijven en/of locaties.

 

Taxatie jachtservice bedrijven: een vak apart

Het taxeren van een jachtservice bedrijf of locatie is een specialisme, ook wel een vak apart te noemen. Het vaststellen van de marktwaarde van een jachtservice bedrijf is enkel mogelijk als de taxateur veel ervaring heeft met vergelijkbare jachtservice bedrijven. Het is ook van belang dat de taxateur kennis heeft van het actuele aanbod op het gebied van de jachtservice, de vraag in de markt van de jachtservice en het toekomstperspectief van de branche. Een taxatie jachtservice bedrijf, jachtwerf of van een ander watersportbedrijf of locatie nodig? Laat dit gerust over aan Muller Makelaardij.

 

Taxateurs in watersportbranche

Taxateur Bernd Kamp is lid van de vakgroep Business van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en staat als Register Taxateur ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Tevens is hij RICS- taxateur (Royal Institution of Chartered Surveyors).

 

Taxatie jachtservice bedrijf: rapportage

De taxateur maakt een taxatierapport van uw jachtservice bedrijf op. Hierin zitten de volgende onderdelen:

  • De omvang van uw werf;
  • De staat van onderhoud van uw onroerend goed;
  • De marktsituatie in de jachtservice en -onderhoud branche;
  • De ligging van uw jachtservice bedrijf;
  • De naamsbekendheid van uw bedrijf en de klantenkring.

Hier leest u alles over hoe een taxatie jachtservice in zijn werk gaat. Mocht u een andere taxatie door ons willen laten uitvoeren, ook voor een taxatie jachtwerf, taxatie ligplaatsen, taxatie schiphuizen kunt u bij ons terecht. Ook wanneer u meer interesse heeft in de uiteindelijke verkoop jachthaven kunt u bij ons terecht. Wij bieden een uitstekende verkoopbegeleiding gedurende het gehele proces!

Eerdere verkopen

Bent u benieuwd naar eerdere verkopen die wij hebben uitgevoerd? Op onze referentiepagina ziet u bedrijven waarvoor wij al bemiddeld hebben bijvoorbeeld tijdens de verkoop jachthaven.

Referenties

Aangeboden werd Perceel grond/water, groot 1.724 m² Bedrijfspand, grootte begane grond 40 x 12,5 meter, 500 m², verdieping 400 m² Eigen water bestaande uit een langswal met een lengte van circa 75 meter Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein