Sinds 1997 zijn wij dé makelaar in heel Nederland voor de aan- en verkoop en verhuur van jachthavens, jachtcharterbedrijven, zeilscholen en andere soorten watersportgebonden bedrijven en onroerend goed. Wij zijn onder andere lid van NVM en VastgoedCert gecertificeerd en zijn HISWA Supplier.

 

Onze vakbekwame en enthousiaste medewerkers begeleiden het volledige traject: van taxatie tot de daadwerkelijke aan- of verkoop. Met een passie voor en specialisatie in de watersportbranche helpen we de zakelijke én particuliere markt aan de perfecte match! Wij weten wat er speelt in de markt en zijn continu bezig met het uitbreiden van ons bestand. Wij beschikken over een ruim bestand van relaties die serieus op zoek zijn naar watersportbedrijven of watersport gebonden onroerend goed voor een marktconforme prijs.

 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de aan- of verkoopmogelijkheden voor uw bedrijf of onroerend goed te bespreken.

Bernd Kamp

Makelaar / taxateur

Bernd Kamp, eigenaar van Muller Makelaardij, trad in 2004 in dienst bij de makelaardij. Daarvoor werkte hij vijf jaar als eigenaar van Zeilschool ’t Stekelbaarsje in Elahuizen en vier jaar als woningmakelaar. Hij combineert dus een professionele achtergrond in de watersport en in de makelaardij.

Anniek Visser

Makelaar / taxateur

De jongste telg én nieuwste aanwas bij Muller Makelaardij: Anniek Visser. Anniek werkt bij ons als makelaar en taxateur, nadat zij tijdens haar studie al eens een onderzoek voor ons deed. Met haar werk bij Muller Makelaardij is ze aan de slag in wat haar na aan het hart ligt: watersport gebonden onroerend goed.

Anniek is een watersporter in hart en nieren. Al van jongs af aan is ze een fanatieke watersporter, waarbij ze zich het meeste thuis voelt in een open zeilboot op de Langweerder Wielen.

Alma Douna

Office manager

Sinds begin 2017 is Alma Douna werkzaam op de afdeling administratie van Muller Makelaardij. Na vele jaren diverse functies te hebben vervuld bij de aardewerkfabriek Koninklijke Tichelaar, gooide ze het roer om en werkt ze met veel plezier in de watersportbranche.

De affiniteit met watersport is Alma met de paplepel ingegoten. Ze is geboren en getogen in watersportdorp Makkum. Door een administratieve functie bij een bouwbedrijf kwam ze eerder al in contact met vastgoed. Haar baan bij onze makelaardij combineert beide!