Over ons

Sinds 1997 zijn wij dé makelaar in heel Nederland voor de aan- en verkoop en verhuur van jachthavens, jachtcharterbedrijven, zeilscholen en andere soorten watersportgebonden bedrijven en onroerend goed. Wij zijn onder andere lid van NVM en VastgoedCert gecertificeerd en zijn HISWA Supplier.

 

Onze vakbekwame en enthousiaste medewerkers begeleiden het volledige traject: van taxatie tot de daadwerkelijke aan- of verkoop. Met een passie voor en specialisatie in de watersportbranche helpen we de zakelijke én particuliere markt aan de perfecte match! Wij weten wat er speelt in de markt en zijn continu bezig met het uitbreiden van ons bestand. Wij beschikken over een ruim bestand van relaties die serieus op zoek zijn naar watersportbedrijven of watersport gebonden onroerend goed voor een marktconforme prijs.

 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de aan- of verkoopmogelijkheden voor uw bedrijf of onroerend goed te bespreken.

Mark Muller

Makelaar / taxateur

Na jarenlang als woningmakelaar in de Randstad te hebben gewerkt en een jachthaven in Friesland te hebben geëxploiteerd, startte Mark Muller in 1997 Muller Makelaardij. Op 30 januari 1991 is Mark als Makelaar o.z. – Taxateur o.z. beëdigd door de Rechtbank in Rotterdam.

Als fervent watersportliefhebber is Mark de branche niet vreemd; regelmatig is hij met zijn paviljoenboot op de Friese wateren te vinden. Als bemanningslid op zeilboten van vrienden heeft hij al meerdere malen tochten op de Middellandse Zee gemaakt, met als absoluut hoogtepunt de trans-Atlantische oversteek tijdens de ARC rally in 2008.

Bernd Kamp

Makelaar / taxateur

Bernd Kamp, mede-vennoot van Muller Makelaardij, trad in 2004 in dienst bij de makelaardij. Als voormalig woningmakelaar en voormalig eigenaar van Zeilschool ’t Stekelbaarsje combineert Bernd een professionele achtergrond van makelaardij en watersport.

Dat Bernd een watersportliefhebber is moge duidelijk zijn. Regelmatig is hij met zijn klassieke bakdekker op de Nederlandse wateren te vinden.

Anniek Visser

Aankomend makelaar / taxateur

De jongste telg én nieuwste aanwas bij Muller Makelaardij: Anniek Visser. Anniek werkt bij ons als aankomend makelaar en taxateur, nadat zij tijdens haar studie al eens een onderzoek voor ons deed. Met haar werk bij Muller Makelaardij is ze aan de slag in wat haar na aan het hart ligt: watersport gebonden onroerend goed.

Anniek is een watersporter in hart en nieren. Al van jongs af aan is ze een fanatieke watersporter, waarbij ze zich het meeste thuis voelt in een open zeilboot op de Langweerder Wielen.

Dickey Ypma

Administratie

Na jarenlang gewerkt te hebben bij twee grootbanken, een notariskantoor en een accountantskantoor zei ze in 2007 de financiële sector vaarwel. Vanaf dat moment is Dickey de administratieve steun en toeverlaat bij Muller Makelaardij.

Dat Dickey affiniteit heeft met de watersport kan men wel stellen. Met ruim 25 jaar ervaring op wateren in binnen- en buitenland is ze met recht een watersporter te noemen!

Alma Douna

Administratie

Sinds begin 2017 is Alma Douna werkzaam op de afdeling administratie van Muller Makelaardij. Na vele jaren diverse functies te hebben vervuld bij de aardewerkfabriek Koninklijke Tichelaar, gooide ze het roer om en werkt ze met veel plezier in de watersportbranche.

De affiniteit met watersport is Alma met de paplepel ingegoten. Ze is geboren en getogen in watersportdorp Makkum. Door een administratieve functie bij een bouwbedrijf kwam ze eerder al in contact met vastgoed. Haar baan bij onze makelaardij combineert beide!