Taxaties

Een taxatie jachtwerf nodig? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wanneer u heeft besloten uw jachtwerf te verkopen of te verhuren is het verstandig om uw jachtwerf en/of onroerende zaken te laten taxeren. Wij helpen u verder!

 

Waarom een taxatie jachtwerf?

Een taxatie jachtwerf is een specialisme. Muller Makelaardij helpt u graag bij de taxatie van uw bedrijf of werf. Als gespecialiseerde makelaardij kennen wij de watersportbranche in Nederland. Daarnaast zijn wij al vele jaren een erkende autoriteit op taxatiegebied. Er zijn diverse partijen die belang hebben bij de taxatie van uw jachtwerf. Met een taxatie wordt de marktwaarde van de onroerende zaken en exploitatie van uw jachtbouw bedrijf vastgesteld. Als verkoper kunt u door middel van een taxatie er zeker van zijn dat uw jachtwerf voor een marktconforme prijs wordt aangeboden.

 

Onze taxateurs

Bernd Kamp is lid van de vakgroep Business van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en staat als Register Taxateur ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit is een centraal register van vastgoedtaxateurs in Nederland. Kwaliteit en deskundigheid zijn hierbij gewaarborgd. Bernd Kamp is ook RICS-taxateur, Royal Institution of Chartered Surveyors.

 

Onze taxateurs stellen een taxatierapport van uw jachtwerf op. De volgende onderdelen zult u terugvinden in het taxatierapport:

  • De staat van onderhoud van uw onroerend goed;
  • De marktsituatie in de jachtbouw;
  • De ligging van de jachtwerf;
  • De grootte van de jachtwerf;
  • De naamsbekendheid van uw jachtbouw bedrijf;
  • De markt- en concurrentiepositie van uw bedrijf.

Een jachtbouw bedrijf en/of jachtwerf kopen?

Wilt u een jachtbouw bedrijf of locatie kopen? Dan is het ook verstandig om een taxatie jachtwerf uit te laten voeren. Zo kunt u een passend bod uitbrengen. Wij ondersteunen u graag in al uw aankoop- en verkoopvraagstukken, neem vrijblijvend contact met ons op! Heeft u meer interesse in een andere taxatie, bijvoorbeeld een taxatie jachthaven, taxatie ligplaatsen, taxatie jachtservice, taxatie zeilschool of taxatie recreatie? Ook dan staat Muller Makelaardij voor u klaar.

Referenties

Aangeboden werd Perceel grond/water, groot 1.724 m² Bedrijfspand, grootte begane grond 40 x 12,5 meter, 500 m², verdieping 400 m² Eigen water bestaande uit een langswal met een lengte van circa 75 meter Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein