Taxatie

Taxatie ligplaatsen nodig? Wellicht denkt u erover na om binnenkort uw ligplaatsen te verkopen of te verhuren. Of wilt u weten wat de waarde van de ligplaatsen is. Dan is het van belang dat er een taxatie plaatsvindt. Muller Makelaardij helpt u bij het taxeren van ligplaatsen!

 

Een marktconforme prijs

Wilt u uw ligplaatsen verkopen, maar vraagt u zich af wat een marktconforme prijs voor uw ligplaatsen is? Een taxatie van uw ligplaatsen kan hierbij uitkomst geven. Onze gecertificeerde taxateurs helpen u graag bij de taxatie van ligplaatsen. Hierdoor krijgt u een duidelijk inzicht in de markt(huur)waarde van uw ligplaats en kunt u het voor de juiste prijs verkopen of verhuren. Lees hier hoe een taxatie ligplaatsen in zijn werk gaat.

 

Taxatie ligplaatsen: rapport

Wanneer ligplaatsen worden getaxeerd, wordt er een aantal zaken meegenomen. De zaken die naar voren komen zijn:

  • Het aantal ligplaatsen en de grootte ervan;
  • De staat van onderhoud van de kade en/of steigers bij de ligplaatsen;
  • De locatie van de ligplaatsen;
  • De marktsituatie van ligplaatsen.

Onze taxateur

Bernd Kamp is lid van de vakgroep Business van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en staat als Register Taxateur ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Bernd Kamp is tevens RICS-taxateur (Royal Institution of Chartered Surveyors).

 

Een taxateur, is dat nodig?

Is het nodig om een taxateur in te schakelen? Ja, u kunt zelf uw ligplaats niet taxeren. Een onafhankelijk taxateur is hierbij van belang. Muller Makelaardij is hierin graag uw taxateur om een goed waardeoordeel uit te brengen. Heeft u na de taxatie nog vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de verkoop ligplaatsen? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres.

Referenties

Aangeboden werd Perceel grond/water, groot 1.724 m² Bedrijfspand, grootte begane grond 40 x 12,5 meter, 500 m², verdieping 400 m² Eigen water bestaande uit een langswal met een lengte van circa 75 meter Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein