De verkoop van uw watersportbedrijf kan een legio aan redenen hebben. Het verkopen van uw onderneming doet u slechts eenmaal. Goede begeleiding is dan ook geen overbodige luxe. Muller Makelaardij helpt u als watersportondernemer bij de verkoop van uw watersport gerelateerd bedrijf. Van A tot Z! Bernd Kamp is lid van de NVM en staat als Register-makelaar ingeschreven bij VastgoedCert, Kamers Bedrijfsmatig Vastgoed en Grootzakelijk Vastgoed (het kwaliteitsregister voor makelaars in vastgoed).

Bedrijfsovername

Bij het verkopen van uw eigen bedrijf is het belangrijk om de tijd te nemen voor uw beslissingen en een goede partner te vinden die bekend is in uw branche. Muller Makelaardij biedt begeleiding bij de verkoop van uw bedrijf. We helpen u de juiste ondernemer te vinden die uw bedrijf kan overnemen en stemmen met u een marktconforme vraagprijs af.

Open verkoop of verhuur

Door onze jarenlange ervaring in de watersportbranche hebben we een solide klantenbestand opgebouwd. Hiermee helpen we u een geschikte koper of huurder te vinden voor onder andere uw jachthaven, bedrijfshal, jachtverhuur, jachtservice, zeilschool, groepsaccommodatie, watersportwinkel of ander watersportgebonden bedrijf.

Stille verkoop

Uw onderneming discreet verkopen? Dat kan door middel van een stille verkoop. Hiermee wordt uw aanbieding in algemene bewoording gepresenteerd aan ons netwerk en andere geïnteresseerden. Bedrijfsdetails worden pas verstrekt wanneer er in een persoonlijk gesprek is vastgesteld dat een partij serieus geïnteresseerd is. Voordat de bedrijfsnaam bekend wordt gemaakt wordt er een geheimhoudingsverklaring getekend. U bent dus verzekerd van uitsluitend serieuze kandidaten tijdens de verkoopperiode!

Verkoop bij inschrijving

In sommige gevallen is het passend uw watersportgebonden onroerend goed aan te bieden door middel van een openbare inschrijving. Bij deze methode nodigen we alle geïnteresseerden uit om te bieden. Muller Makelaardij organiseert een dergelijke procedure voor u en zorgt voor voldoende bekendheid in de markt.

Referenties

een perceel bedrijfsterrein met water van totaal 6.609 m2 een goed geïsoleerde, hoogwaardige en verwarmde bedrijfshal van 345 m2 een receptie met kantoor, kantine, opslag en sanitaire ruimte op de begane grond, totaal 115 m2 haven met 35 ligplaatsen circa 60 parkeerplaatsen op eigen terrein kraan van 20 ton met botenwagen en circa 65 cradles brandstofpomp voor levering derden vuilwaterstation zeer royale bedrijfswonin ...