Kleine stijging bezettingsgraad jachthavens

Er is sinds 2015 een lichte stijging in de bezettingsgraad te zien. Naast de bezettingsgraad van jachthavens zijn ook de ligplaatstarieven onderzocht.
Lees meer

Financiering in de watersportbranche, deel 2

Een financiering krijgen in de watersportbranche is soms lastiger dan het lijkt. Wat zijn de valkuilen? En wat zijn de redenen dat een financiering in deze branche niet altijd eenvoudig van de grond komt?
Lees meer

Actualisering onderzoek ligplaatstarieven en ontwikkelingen jachthavens

Het onderzoek van 2015 heeft een belangrijke indicatie van ligplaatsprijzen gegeven. Door de toenemende consumentenbestedingen in een conjunctuurgevoelige markt is het van belang om opnieuw inzicht te krijgen in deze cijfers.
Lees meer

Financiering in de watersportbranche, deel 1

Een financiering rond krijgen in de watersportbranche, het is soms lastiger dan het lijkt. Anniek Visser ging met Kenny Douwenga om tafel om inzichtelijk te krijgen wat valkuilen zijn, wat redenen zijn waarom een financiering niet van de grond komt.
Lees meer

Een dag op pad met watersportmakelaar Anniek Visser, deel 2

Onlangs kon u meekijken hoe onze watersportmakelaar Anniek Visser een taxatie aanpakt. Vandaag lopen we weer een dagje mee! Dit keer snijden we het onderwerp nieuwe potentiële verkoopopdracht aan. Benieuwd naar welke stappen Anniek zet bij zo’n ve...
Lees meer

Een dag op pad met watersportmakelaar Anniek Visser, deel 1

Watersportmakelaar: een specialistisch en veelzijdig beroep. Wat doet een watersportmakelaar zoal bij Muller Makelaardij? En wat kunt u als klant verwachten als u in zee gaat met Muller Makelaardij?
Lees meer

De onderscheidende factoren van Muller Makelaardij!

Staat u op het punt om uw watersportbedrijf te verkopen? Dan wilt u natuurlijk dat dit snel en op een goede manier gebeurt. Wij zijn de geschikte partner!
Lees meer

3x voordelen van aankoopbegeleiding

Welke prijs betaal ik voor een bedrijf? Hoe kan ik het beste onderhandelen? Waar moet ik allemaal op letten bij de aankoop van een pand? Dit zijn vragen die u kunt hebben als u een bedrijf wilt aankopen.
Lees meer

Specialistische taxatie in watersportbranche steeds belangrijker

De interesse in de watersportbranche neemt toe. De sector is sinds 2016 al voorzichtig optimistisch, maar we zien dat dit jaar de trend gestaag doorzet. Een specialistische taxatie is dan ook steeds meer van belang.
Lees meer

Handelen zonder makelaar? Deze belangrijke voordelen loopt u mis!

Handelen zonder makelaar: u hebt het ongetwijfeld voorbij zien komen. “Mijn watersportbedrijf verkopen, dat kan ik prima zelf!” Het is dan verstandig om alle voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen.
Lees meer