Met een bedrijfsovername zijn vaak forse bedragen gemoeid. Muller Makelaardij helpt u de risico’s bij uw zoektocht te verkleinen en de succeskansen te vergroten.

Een onderneming aankopen

Het vinden van een passende onderneming voor overname kan een uitdaging zijn. Menig bedrijf staat in de stille verkoop, waardoor ze lastig te vinden is. Muller Makelaardij helpt u hierbij! Met een groot aanbod watersportgerelateerde bedrijven én jarenlange ervaring in de branche. Maar dat niet alleen: wij helpen u onder andere ook met het vaststellen van de juiste aankoopprijs.

Aankoopbegeleiding: een stap verder

De aankoopbegeleiding stopt niet bij het vaststellen van de juiste prijs en het voeren van de onderhandelingen. Muller Makelaardij gaat een stap verder! Ondernemen is vooruitzien, wat zeker geldt bij de aankoop van een bestaand bedrijf. Wij denken mee met uw toekomstplannen. Denk hierbij aan bestemmingsplannen, concurrentie en marktontwikkelingen. Kortom: op zoek naar professionele aankoopbegeleiding die geld oplevert in plaats van slechts geld kost? Neem vrijblijvend contact op met Muller Makelaardij voor de mogelijkheden!

Referenties

Een bootverhuurbedrijf met horecagelegenheid op een prachtige locatie; gelegen aan de west-oever van het Lauwersmeer op het strand van Oostmahorn (lees Anjum). Het Lauwersmeer is een Nationaal Park en grenst aan het werelderfgoed Waddenzee.