Taxatie schiphuizen laten uitvoeren? Muller Makelaardij is uw gespecialiseerde partner als het gaat om taxeren. Wij voeren een taxatie uit voor uw schiphuizen en geven u een goed waardeoordeel van uw schiphuizen. U ontvangt een uitgebreid taxatierapport.

 

Er zijn diverse argumenten te bedenken waarom het verstandig is om een taxatierapport van uw (al dan niet verhuurde) schiphuizen in bezit te hebben. Inzicht in de waarde van uw schiphuizen is bij de verkoop hiervan zeer belangrijk. Door middel van een taxatie van uw schiphuizen kunt u de juiste verkoopprijs vaststellen. Daarnaast kunt u ook een taxatierapport gebruiken voor het afsluiten van de hypotheek.

 

Waar moet een taxateur aan voldoen?

Muller Makelaardij is een betrouwbare partij en daarnaast gespecialiseerd in taxaties binnen de bedrijfsmatige watersport. Waar moet een gekwalificeerde taxateur voor een taxatie van bijvoorbeeld schiphuizen aan voldoen? Wij benoemen een aantal zaken:

  • Kennis van vergelijkbare boothuizen;
  • Actuele kennis over aanbod schiphuizen;
  • Kennis over de vraag in de markt;
  • Toekomstperspectief van schiphuizen (en niet overdekte ligplaatsen).

Muller Makelaardij beschikt over bovenstaande kennis. Bij ons kunt u dan ook gerust terecht voor de taxatie van uw schiphuizen (business-to-business).

 

Gecertificeerde taxateur

Bernd Kamp is lid van de vakgroep Business van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en staat als Register Taxateur ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Tevens is hij RICS-taxateur (Royal Institution of Chartered Surveyors).

 

Taxatie schiphuizen: rapportage

De taxatie schiphuizen verloopt als volgt: onze taxateur voert een visuele inspectie uit. Vervolgens wordt er een taxatierapport opgemaakt. In het taxatierapport van uw schiphuizen worden zaken als bereikbaarheid en locatie van de schiphuizen, grootte en onderhoudstoestand van de schiphuizen en overige kenmerken opgenomen.

 

Taxatie schiphuizen of verkoop schiphuizen?

Wilt u meer informatie over de taxaties van Muller Makelaardij? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld de uiteindelijke verkoop schiphuizen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen!

Referenties

Aangeboden werd Perceel grond/water, groot 1.724 m² Bedrijfspand, grootte begane grond 40 x 12,5 meter, 500 m², verdieping 400 m² Eigen water bestaande uit een langswal met een lengte van circa 75 meter Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein