Leisure Taxateurs Nederland B.V.

Uw taxatiespecialist in Leisure

Leisure Taxateurs Nederland

Wie zijn wij?

Muller Makelaardij heeft de taxatie activiteiten ondergebracht in een aparte entiteit: Leisure Taxateurs Nederland B.V. Aan deze entiteit zijn drie Register-Taxateurs verbonden. Dit zijn: William den Otter (Den Otter Van Vliet), Henk- Jan Kruidenier (Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij B.V.). en Bernd Kamp (Muller Makelaardij).

 

Martijn ter Wisscha, verbonden aan Leisure Taxateurs Nederland, wordt als aankomend Register-Taxateur begeleid in het meester-gezeltraject door onze ervaren Register-Taxateurs (meesters).

 

Leisure Taxateurs Nederland is gespecialiseerd in het professioneel taxeren van exploitatiegebonden recreatiebedrijven in heel Nederland. U kunt hierbij denken aan recreatieparken, campings, watersportbedrijven, dierentuinen en attractieparken. Door onze jarenlange ervaring in deze bijzondere branche weten wij precies welke grote en kleine factoren invloed hebben op dit type vastgoed. Zo kijken we kritisch naar de bedrijfsvoering en bepalen wij de waarde op basis van het handelspotentieel en rentabiliteit van de onderneming. Leisure is naast ons werkgebied óók onze passie. Dit is de nichemarkt waar wij als taxateurs expliciet voor hebben gekozen. Onze vakkennis op peil houden, werken met de nieuwste methodes en vooral het in contact blijven met onze klanten en relaties houdt ons scherp.

 

Wanneer Leisure Taxateurs Nederland?

U kunt een beroep op ons doen in onder andere de volgende situaties:

 • De bank vraagt u om een taxatierapport;
 • Bij een overdracht van het exploitatiegebonden bedrijf binnen de familie;
 • U wilt een reële waardebepaling van uw onderneming en eigendommen;
 • De huurwaarde van grond en gebouwen moet (opnieuw) worden vastgesteld;
 • U wilt investeren in uw onderneming;
 • Taxaties in opdracht van de belastingdienst, gemeentelijke belastingen en de rechtbank;
 • Taxaties en waardebepalingen voor diverse andere doeleinden.

Waarom kiezen voor Leisure Taxateurs Nederland?

Wij luisteren, vragen door en zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw onderneming. We maken (complexe) berekeningen voor u inzichtelijk en zorgen voor een reële waardebepaling. We werken met verschillende specialisten samen en laten alle taxaties bovendien door een tweede taxateur beoordelen conform het vier-ogen-principe.

Onze certificeringen en lidmaatschappen

De taxaties die Leisure Taxateurs Nederland uitvoert voldoen aan alle landelijke regelgevingen. Onze taxateurs zijn geregistreerd in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed – Groot Zakelijk Vastgoed van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Tevens zijn onze taxateurs RICS lid en REV gecertificeerd, waardoor u er zeker van bent dat onze taxaties uniform en transparant uitgevoerd worden.

 

Kortom, hebt u een taxatie nodig ten behoeve van de aan- of verkoop van uw recreatie-onderneming, een (her)financiering, een bedrijfsopvolging of een waardering voor de fiscus? Leisure Taxateurs Nederland is dé betrouwbare en gespecialiseerde partij.

Meer informatie?

Neem via telefoonnummer: 085 488 35 80 of info@leisuretaxateursnederland.nl contact met ons op via onderstaand formulier.

 

  Referenties

  Aangeboden werd Perceel grond/water, groot 1.724 m² Bedrijfspand, grootte begane grond 40 x 12,5 meter, 500 m², verdieping 400 m² Eigen water bestaande uit een langswal met een lengte van circa 75 meter Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein