De verkoop jachthaven, heeft u hierbij hulp nodig? Met ruim 20 jaar ervaring in de watersportbranche bent u bij Muller Makelaardij aan het juiste adres. Wij bieden u de juiste verkoopbegeleiding tijdens de verkoop jachthaven!

 

Verkoopbegeleiding

De verkoop van uw jachthaven doet u maar één keer. Het is dan ook prettig dat de verkoop soepel verloopt. Een goede voorbereiding is hierbij van essentieel belang. Muller Makelaardij helpt u bij de verkoop van begin tot eind. Onze gecertificeerde makelaar zorgt voor de verkoopbegeleiding van het gehele proces. Een juiste ondernemer vinden voor uw jachthaven voor een marktconforme prijs is dan ook ons gezamenlijke doel.

Wij verzorgen een uitgebreide verkooppresentatie en geven u kwalitatief en helder advies over de verkoop van uw jachthaven. Bij Muller Makelaardij kunt u rekenen op deskundigheid en goede verkoopbegeleiding.

 

Verkoop jachthaven door een gespecialiseerde makelaar

Wij begrijpen dat u bij de verkoop jachthaven eerst goed wil nadenken voordat u daadwerkelijk tot verkoop wilt overgaan. Dan is het logisch dat u een makelaar wenst die gespecialiseerd is in deze specifieke markt. Muller Makelaardij is hierin uw geschikte partner. Door onze jarenlange ervaring in de watersportbranche weten we exact wat er speelt in de branche en hebben wij een groot klantenbestand om de verkoop zo spoedig en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Voordat de verkoop plaats vindt zorgen we, indien gewenst, eerst voor een taxatie jachthaven. Ook voor deze dienst bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Stille verkoop jachthaven

Het is ook mogelijk om uw jachthaven discreet te verkopen. Dit noemen we stille verkoop. Uw aanbieding wordt in algemene bewoording aan ons netwerk en geïnteresseerden gepresenteerd. Er worden pas bedrijfsgegevens verstrekt als er in een persoonlijk gesprek is vastgesteld dat de partij echt geïnteresseerd is. Er wordt een geheimhoudingsverklaring getekend voordat de bedrijfsnaam bekend wordt. Geïnteresseerd in stille verkoop? Op de pagina verkoopbegeleiding leest u alles over deze dienst.

 

Meer informatie over het verkopen van uw jachthaven?

Wij helpen u graag een geschikte koper voor uw jachthaven te vinden. Mocht u hulp nodig hebben bij de verkoop van uw jachtservice bedrijf of bij de verkoop van percelen water, ook dan bent u bij ons op het juiste adres. Voor meer informatie over de verkoop, neem gerust contact met ons op.

Referenties

Aangeboden werd Perceel grond/water, groot 1.724 m² Bedrijfspand, grootte begane grond 40 x 12,5 meter, 500 m², verdieping 400 m² Eigen water bestaande uit een langswal met een lengte van circa 75 meter Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein