HISWA: Muller Makelaardij is al vele jaren aangesloten als HISWA supplier. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van de aan- en verkoop van jachthavens, watersportgebonden bedrijven en onroerend goed.

 

Wat is HISWA?

Als Muller Makelaardij zijn wij HISWA supplier. Het is het kwaliteitsmerk als het gaat om waterrecreatie en watersport. Het is een ondernemingsorganisatie in de watersport en jachtbouw. U zult wellicht bij de HISWA denken aan de verschillende beurzen die zij organiseren. Er zit echter een grote brancheorganisatie achter het merk. HISWA is een non-profitorganisatie en telt zo’n 800 leden.

 

Belangenbehartiger in de watersportbranche

HISWA komt in volle breedte op voor de belangen van de Nederlandse ondernemers in watersport en jachtbouw. De organisatie HISWA is een belangenbehartiger van de aangesloten watersportbedrijven. HISWA ondersteunt, promoot en verbindt haar leden. Muller Makelaardij is HISWA supplier. Zo zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van alle actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de watersportbranche. Bent u benieuwd hoe wij als Muller Makelaardij te werk gaan?

 

Wij bieden verschillende diensten in de watersportbranche namelijk:

Taxaties voeren wij uit voor de aan- of verkoop van een watersportonderneming. Doordat we onder andere HISWA supplier zijn, kennen wij de watersportbranche als geen ander. Daarnaast heeft de verkoopbegeleiding van Muller Makelaardij vele voordelen.

 

Wij zijn ook aangesloten bij de NVM (de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs). Een lidmaatschap bij de NVM betekent dat u een makelaar krijgt die voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Onze taxateur staat in het NRVT en hij is ook voorzien van de RICS-certificering.

 

Taxeren, verkoop- of aankoopbegeleiding?

Benieuwd wat Muller Makelaardij voor u kan betekenen op het gebied van taxeren, verkoopbegeleiding of aankoopbegeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Referenties

Aangeboden werd Perceel grond/water, groot 1.724 m² Bedrijfspand, grootte begane grond 40 x 12,5 meter, 500 m², verdieping 400 m² Eigen water bestaande uit een langswal met een lengte van circa 75 meter Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein