HISWA: Muller Makelaardij is al vele jaren aangesloten als HISWA supplier. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van de aan- en verkoop van jachthavens, watersportgebonden bedrijven en onroerend goed.

 

Wat is HISWA?

Als Muller Makelaardij zijn wij HISWA supplier. Het is het kwaliteitsmerk als het gaat om waterrecreatie en watersport. Het is een ondernemingsorganisatie in de watersport en jachtbouw. U zult wellicht bij de HISWA denken aan de verschillende beurzen die zij organiseren. Er zit echter een grote brancheorganisatie achter het merk. HISWA is een non-profitorganisatie en telt zo’n 800 leden.

 

Belangenbehartiger in de watersportbranche

HISWA komt in volle breedte op voor de belangen van de Nederlandse ondernemers in watersport en jachtbouw. De organisatie HISWA is een belangenbehartiger van de aangesloten watersportbedrijven. HISWA ondersteunt, promoot en verbindt haar leden. Muller Makelaardij is HISWA supplier. Zo zorgen wij ervoor dat we op de hoogte zijn van alle actuele onderwerpen en ontwikkelingen in de watersportbranche. Bent u benieuwd hoe wij als Muller Makelaardij te werk gaan?

 

Wij bieden verschillende diensten in de watersportbranche namelijk:

Taxaties voeren wij uit voor de aan- of verkoop van een watersportonderneming. Doordat we onder andere HISWA supplier zijn, kennen wij de watersportbranche als geen ander. Daarnaast heeft de verkoopbegeleiding van Muller Makelaardij vele voordelen.

 

Wij zijn ook aangesloten bij de NVM (de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs). Een lidmaatschap bij de NVM betekent dat u een makelaar krijgt die voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Onze taxateur staat in het NRVT en hij is ook voorzien van de RICS-certificering.

 

Taxeren, verkoop- of aankoopbegeleiding?

Benieuwd wat Muller Makelaardij voor u kan betekenen op het gebied van taxeren, verkoopbegeleiding of aankoopbegeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Referenties

een perceel bedrijfsterrein met water van totaal 6.609 m2 een goed geïsoleerde, hoogwaardige en verwarmde bedrijfshal van 345 m2 een receptie met kantoor, kantine, opslag en sanitaire ruimte op de begane grond, totaal 115 m2 haven met 35 ligplaatsen circa 60 parkeerplaatsen op eigen terrein kraan van 20 ton met botenwagen en circa 65 cradles brandstofpomp voor levering derden vuilwaterstation zeer royale bedrijfswonin ...