Of het nu gaat om een bedrijfsovername, verkoop of verhuur van uw onroerend goed: Muller Makelaardij is de juiste partij! Door jarenlange ervaring met verkoop van watersport gerelateerde bedrijven hebben we een solide klantenbestand opgebouwd en weten we exact hoe we u, als (potentiële) watersportondernemer, kunnen ondersteunen.

 

Verkoopbegeleiding

Muller Makelaardij begeleidt ondernemers bij bedrijfsovernames, verkoop of verhuur van bedrijfsonroerend goed.
Ontdek de mogelijkheden >

Aankoopbegeleiding

Een goede aankoopmakelaar is van essentieel belang als het gaat om de aankoop van bedrijfsonroerend goed. Muller Makelaardij helpt u niet alleen de perfecte locatie te vinden, maar voert ook de onderhandelingen en denkt mee met de toekomstplannen van uw organisatie!

Meer weten over aankoopbegeleiding >

Taxaties

Heeft u een taxatie nodig bij de aan- of verkoop van een watersportonderneming, (her-)financiering, bedrijfsopvolging, erfpacht of voor de fiscus? Wij kennen de watersportbranche als geen ander!

Ontdek de mogelijkheden >

Referenties

Aangeboden werd een jachthaven, een havenkantoor met kleinschalige horeca en een royale bedrijfswoning. Goed onderhouden en gelegen in de kop van Overijssel aan de staande mastroute Friesland-Overijssel, de vaarverbinding tussen deze 2 provincies.