Of het nu gaat om een bedrijfsovername, verkoop of verhuur van uw onroerend goed: Muller Makelaardij is de juiste partij! Door jarenlange ervaring met verkoop van watersport gerelateerde bedrijven hebben we een solide klantenbestand opgebouwd en weten we exact hoe we u, als (potentiële) watersportondernemer, kunnen ondersteunen.

 

Verkoopbegeleiding

Muller Makelaardij begeleidt ondernemers bij bedrijfsovernames, verkoop of verhuur van bedrijfsonroerend goed.
Ontdek de mogelijkheden >

Aankoopbegeleiding

Een goede aankoopmakelaar is van essentieel belang als het gaat om de aankoop van bedrijfsonroerend goed. Muller Makelaardij helpt u niet alleen de perfecte locatie te vinden, maar voert ook de onderhandelingen en denkt mee met de toekomstplannen van uw organisatie!

Meer weten over aankoopbegeleiding >

Taxaties

Heeft u een taxatie nodig bij de aan- of verkoop van een watersportonderneming, (her-)financiering, bedrijfsopvolging, erfpacht of voor de fiscus? Wij kennen de watersportbranche als geen ander!

Ontdek de mogelijkheden >

Referenties

een perceel bedrijfsterrein met water van totaal 6.609 m2 een goed geïsoleerde, hoogwaardige en verwarmde bedrijfshal van 345 m2 een receptie met kantoor, kantine, opslag en sanitaire ruimte op de begane grond, totaal 115 m2 haven met 35 ligplaatsen circa 60 parkeerplaatsen op eigen terrein kraan van 20 ton met botenwagen en circa 65 cradles brandstofpomp voor levering derden vuilwaterstation zeer royale bedrijfswonin ...