Of het nu gaat om een bedrijfsovername, verkoop of verhuur van uw onroerend goed: Muller Makelaardij is de juiste partij! Door jarenlange ervaring met verkoop van watersport gerelateerde bedrijven hebben we een solide klantenbestand opgebouwd en weten we exact hoe we u, als (potentiële) watersportondernemer, kunnen ondersteunen.

 

Verkoopbegeleiding

Muller Makelaardij begeleidt ondernemers bij bedrijfsovernames, verkoop of verhuur van bedrijfsonroerend goed.
Ontdek de mogelijkheden >

 

De makelaar als poortwachter

Makelaars hebben de rol van poortwachter. Muller Makelaardij legt u uit wat dit voor veranderingen en verantwoordelijkheden met zich meebrengt.
Meer lezen >

Aankoopbegeleiding

Een goede aankoopmakelaar is van essentieel belang als het gaat om de aankoop van bedrijfsonroerend goed. Muller Makelaardij helpt u niet alleen de perfecte locatie te vinden, maar voert ook de onderhandelingen en denkt mee met de toekomstplannen van uw organisatie!

Meer weten over aankoopbegeleiding >

Taxaties

Heeft u een taxatie nodig bij de aan- of verkoop van een watersportonderneming, (her-)financiering, bedrijfsopvolging, erfpacht of voor de fiscus? Wij kennen de watersportbranche als geen ander!

Ontdek de mogelijkheden >

Referenties

Watersportonderneming met eigen jachthaven met 68 ligplaatsen, een havenkantoor, opslagruimte en een werkplaats met insteekhaven en botenlift. Het houdt zich bezig met jachtverhuur en heeft de beschikking over een uitgebreide eigen verhuurvloot. De onderneming is fraai gelegen aan de rand van het dorpje Terkaple op korte vaarafstand tot de Terkaplesterpoelen en het Sneekermeer.