De verkoop ligplaatsen, wat komt er allemaal bij kijken? Muller Makelaardij helpt u bij de verkoop ligplaatsen (business-to-business). Met onze specialisatie in de watersportbranche en onze jarenlange ervaring als makelaar en taxateur bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Advies verkoop ligplaatsen

Wanneer u ligplaatsen wilt verkopen helpt Muller Makelaardij u daarbij. Onze makelaar staat het gehele proces voor u klaar en begeleidt u hierin. Door onze lange ervaring in de watersportbranche kennen wij de markt goed en kunnen wij u hierin goed adviseren. Daarnaast hebben wij een uitgebreid klantenbestand opgebouwd en kunnen wij efficiënt een geschikte koper vinden.

Als onderdeel van onze verkoopbegeleiding vindt er een complete verkooppresentatie plaats en geven we u helder advies over de verkoop van uw ligplaatsen. U kunt bij Muller Makelaardij rekenen op deskundigheid en goede begeleiding.

 

Taxatie ligplaatsen

Voordat u over kunt gaan tot de verkoop ligplaatsen is het van belang dat u eerst weet wat uw ligplaatsen waard zijn. Een goede taxatie ligplaatsen is dan erg belangrijk, onze taxateur kan voor u een taxatierapport opmaken. Hierdoor krijgt u een overzicht en een duidelijk inzicht in de waarde van uw ligplaatsen. Zo kunt u rekenen op een marktconforme prijsstelling voor uw ligplaatsen. Er is een aantal onderdelen die naar voren komt in het taxatierapport:

  • Het aantal ligplaatsen;
  • De locatie;
  • De marktsituatie van ligplaatsen;
  • De staat van onderhoud van de ligplaatsen;
  • De grootte van de ligplaatsen.

Benieuwd naar eerdere verkopen?

Op onze referentiepagina ziet u bedrijven waarvoor wij al bemiddeld hebben tijdens de verkoop ligplaatsen. Hier ziet u ook bedrijven waarvoor wij bemiddeld hebben in bedrijfsovername en verkoop van watersportgebonden onroerend goed.

 

Heeft u interesse in een van onze andere diensten bijvoorbeeld de taxatie ligplaatsen, taxatie jachtwerf of taxatie jachthaven? Ook dan helpen wij u graag. Mocht u vragen hebben of advies willen hebben over de verkoop van uw ligplaatsen, neem dan contact met ons op.

Referenties

Aangeboden werd Perceel grond/water, groot 1.724 m² Bedrijfspand, grootte begane grond 40 x 12,5 meter, 500 m², verdieping 400 m² Eigen water bestaande uit een langswal met een lengte van circa 75 meter Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein