Jachthaven taxaties

Een taxatie jachthaven laten uitvoeren? Bij de verkoop of aankoop van een jachthaven is het van belang dat er een taxatie jachthaven plaatsvindt. Muller Makelaardij is gespecialiseerd op het gebied van de taxatie van een jachthaven en hierin uw geschikte partner.

 

Eén van de voornaamste werkzaamheden van Muller Makelaardij is het taxeren van jachthavens. Wij zijn u graag van dienst bij deze taxatie. Wij zijn al vele jaren een erkende autoriteit op taxatiegebied van jachthavens. Dit wordt erkend door banken en de HISWA.

 

De taxateur van Muller Makelaardij

Bernd Kamp, taxateur van Muller Makelaardij, is lid van de vakgroep Business van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en staat als Register Taxateur ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit is een centraal register van vastgoedtaxateurs in Nederland, waarbij kwaliteit en deskundigheid zijn gewaarborgd. Hij is daarnaast ook RICS-taxateur, Royal Institution of Chartered Surveyors. Wat een RICS-taxateur inhoudt kunt u lezen op onze pagina.

 

Taxatie jachthaven: de rapportage

Wanneer u heeft gekozen om een taxatie uit te laten voeren is het van belang dat er een taxatierapport wordt opgesteld. Het verloop van de taxatie is als volgt: onze taxateur maakt een taxatierapport op door een (visuele) inspectie uit te voeren. Vervolgens worden in dit taxatierapport de volgende zaken opgenomen:

  • De bereikbaarheid en locatie van de jachthaven;
  • Representatie en uitstraling van de jachthaven;
  • Bestemmingsplannen;
  • De staat van onderhoud;
  • De exploitatie(mogelijkheden);
  • De marktsituatie;
  • Kadastrale gegevens.

Wanneer de taxateur onder andere bovenstaande zaken inzichtelijk heeft, brengt deze een waardeoordeel uit. Zo weet u na de taxatie jachthaven wat de marktwaarde is. Lees hier hoe een taxatie in zijn werk gaat.

 

Heeft u vragen over hoe een taxatie in zijn werk gaat? Neem dan contact met ons op, onze taxateurs helpen u graag verder. Hier leest u wat we verder voor u kunnen betekenen met betrekking tot verkoopbegeleiding en taxaties.

Referenties

Aangeboden werd Perceel grond/water, groot 1.724 m² Bedrijfspand, grootte begane grond 40 x 12,5 meter, 500 m², verdieping 400 m² Eigen water bestaande uit een langswal met een lengte van circa 75 meter Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein