Denkt u na over de verkoop schiphuizen? Muller Makelaardij is uw partner in de watersportbranche voor business-to-business transacties. Wij begeleiden en helpen u graag het gehele proces van de verkoop al dan niet in combinatie met níet overdekte ligplaatsen.

 

Gespecialiseerde makelaars

Wij helpen u graag bij de verkoop. Onze makelaar is gespecialiseerd op het gebied van de verkoop schiphuizen en niet overdekte ligplaatsen en staat het gehele verkoopproces voor u klaar. Lees hier alles over de verkoopbegeleiding voor de verkoop schiphuizen. Wij helpen u met het vinden van de juiste koper voor uw schiphuizen en dit altijd voor een prijs die marktconform is.

 

Verkoop schiphuizen: voordelen makelaar

Een aantal voordelen van verkoopbegeleiding voor tijdens de verkoop is:

  • Uitgebreide verkooppresentatie;
  • Wij regelen alles van A tot Z;
  • Duidelijk advies;
  • Ervaren NVM-makelaar;
  • Plan van aanpak.

Wij zorgen er altijd voor dat er een uitgebreide verkooppresentatie wordt opgesteld. Daarnaast nemen wij alles voor u uit handen, van A tot Z. Ook geven wij u een duidelijk advies over de verkoop. U heeft te maken met een NVM-makelaar waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo weet u dat u kunt rekenen op goede begeleiding en deskundig advies.

 

Voorbereiden verkoop schiphuizen

Bij de verkoop van uw ligplaatsen en/of schiphuizen komt veel kijken. Ten eerste is het belangrijk om het onderhoud up-to-date hebben. Maar dat niet alleen! Lees hier alle tips over het verkoopklaar maken van (een deel van) uw watersportbedrijf.

 

Behoefte aan verkoopbegeleiding?

Heeft u behoefte aan begeleiding tijdens de verkoop van bijvoorbeeld uw jachtbouw bedrijf, zeilschool, jachtverhuurverblijf, verhuurvloot of de verkoop van uw recreatieve vastgoed? Dan is Muller Makelaardij hierin uw juiste partner. Wij staan voor u klaar, neem contact met ons op voor meer informatie!

Referenties

Aangeboden werd Perceel grond/water, groot 1.724 m² Bedrijfspand, grootte begane grond 40 x 12,5 meter, 500 m², verdieping 400 m² Eigen water bestaande uit een langswal met een lengte van circa 75 meter Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein