Denkt u na over een verkoop jachtwerf? Wellicht weet u niet waar u moet beginnen. Muller Makelaardij helpt u graag met de verkoop jachtwerf. Bij ons bent u aan het juiste adres!

 

Tijd nemen voor uw beslissing

Onze gespecialiseerde makelaar begeleidt u het gehele verkoopproces en staat altijd voor u klaar. Voor ons als makelaardij is het belangrijk dat u tijd neemt voor grote beslissingen zoals de verkoop jachtwerf. Daarom heeft het vinden van de juiste ondernemer voor uw bedrijf én het verkopen voor een marktconforme prijs, bij ons de hoogste prioriteit. Wij werken met erkende makelaars die u ondersteunen tijdens de verkoop jachtwerf, verkoop jachtservice bedrijven, verkoop watersportbedrijven, verkoop jachthaven, verkoop ligplaats maar ook de verkoop van uw jachtbouw. Onze makelaar is gecertificeerd en heeft jarenlange ervaring in de watersportbranche.

 

Voordelen verkoopbegeleiding

Begeleiding tijdens de verkoop jachtwerf heeft een aantal voordelen:

  • Wij regelen alles van A tot Z;
  • Duidelijk advies over de verkoop;
  • Ervaren NVM-makelaar;
  • Plan van aanpak voor de verkoop;
  • Uitgebreide verkooppresentatie.

 

Hoe kunt u zichzelf voorbereiden?

Wij geven u graag een tip hoe u zichzelf kunt voorbereiden. Zorg ten eerste ervoor dat u uw administratie op orde heeft. Waarschijnlijk wil de toekomstige koper weten hoe uw organisatie ervoor staat en welke gebeurtenissen er in het verleden hebben plaatsgevonden. Wanneer u bijvoorbeeld achterloopt met de boekhouding zou dit een gevoel van wantrouwen kunnen opwekken bij de toekomstige koper. Wij helpen u graag bij het bepalen van de prijs van uw jachtwerf, onze makelaars/taxateurs kunnen u op basis van uw cijfers en hun ervaring met de verkoop van jachtwerven een gedegen advies geven.

 

Verkoop jachtwerf: begeleiding

Wij bieden u begeleiding tijdens het verkopen van uw jachtwerf. Dit kan ook uitsluitend het onroerend goed betreffen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij de verkoop? Of wilt u geholpen worden bij de verkoop jachtservice bedrijf, de verkoop watersport bedrijf of de verkoop ligplaatsen of percelen water? Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op! Meer informatie over de taxatie jachtwerf leest u hier.

Referenties

Aangeboden werd Perceel grond/water, groot 1.724 m² Bedrijfspand, grootte begane grond 40 x 12,5 meter, 500 m², verdieping 400 m² Eigen water bestaande uit een langswal met een lengte van circa 75 meter Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein