Verkoopbegeleiding? Alle voordelen op een rij!

19 september 2018

Bij de verkoop van uw watersportbedrijf komt erg veel kijken. De verkoop doet u hopelijk maar één keer. Het is belangrijk dat er goed nagedacht is over de beslissingen. Goede begeleiding is hierbij dan ook geen overbodige luxe. Bent u benieuwd wat de voordelen van verkoopbegeleiding zijn? Wij zetten ze voor u op een rij.

1. Verwachting

Een verkoopmakelaar van Muller Makelaardij komt in beeld al vóórdat uw watersportbedrijf te koop staat. Wij zullen alles op ons nemen en zorgen ervoor dat er niks over het hoofd wordt gezien. Hier hoort bijvoorbeeld een uitgebreide verkooppresentatie van uw watersportbedrijf bij. Wij regelen alles van A tot Z, in samenwerking en met goedkeuring van u!

2. Plan van aanpak

Wij zorgen ervoor dat er een juist plan van aanpak wordt gemaakt om zo de hele verkoop in goede banen te leiden. Dit zetten we voor u uiteen in een uitgebreide offerte. Daarnaast geven wij altijd professioneel advies op het gebied van verkoop van uw watersportbedrijf. Door onze ervaring hebben wij een zeer uitgebreid en serieus klantenbestand opgebouwd. Zo zijn wij in staat om een juiste koper of huurder te vinden voor uw watersportbedrijf.

3. NVM-verkoopmakelaar

Naast het hebben van goede verkoopbegeleiding is het hebben van een kwaliteitsmakelaar een must. Muller Makelaardij is lid van de NVM en staat als register-makelaar ingeschreven in Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed bij VastgoedCert (het kwaliteitsregister voor makelaars in vastgoed). Zo weet u zeker dat u kunt rekenen op voortreffelijke begeleiding en deskundigheid. Een NVM-verkoopmakelaar is betrouwbaar, omdat hij de gedragsregels van de NVM in acht neemt en de belangen van u vooropstelt.

Heeft u baat bij verkoopbegeleiding? Muller Makelaardij helpt u als watersportondernemer bij de verkoop van uw watersport gerelateerd bedrijf. Meer weten? Neem contact met ons op!