Grou, Singel 48

9001 XP GROU
€ 795.000 excl. BTW k.k.

Bent u op zoek naar een modern en energieneutraal bedrijfspand gelegen aan open vaarwater? Dit is uw kans!

 

In verband met nieuwe toekomstplannen van de huidige eigenaren, de heren Bits Jongsma, bieden wij te koop aan:

  • Perceel grond/water, groot 1.724 m²;
  • Bedrijfspand, grootte begane grond 40 x 12,5 meter, 500 m², verdieping 400 m² ;
  • Eigen water bestaande uit een langswal met een lengte van circa 75 meter;
  • Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

De huidige eigenaren exploiteren momenteel op deze locatie het watersportbedrijf BJ-Boten. Deze onderneming houdt zich bezig met de verkoop van nieuwe en gebruikte sloepen en tenders in de afmetingen van 4 tot 7 meter met daarbij behorende motoren en trailers. Eventuele overname van de exploitatie, inventaris en voorraden is bespreekbaar. Overname van de bedrijfsnaam is niet mogelijk.

 

Bedrijfsruimte

De begane grond is verdeeld in:

  • Showroom, groot circa 375 m², voorzien van 2 overheaddeuren, (hoogte 5 m, breedte 4,77 m);
  • Werkplaats, groot circa 60 m², voorzien van 1 overheaddeur (hoogte 3,5 m, breedte 4,5 m);
  • 2 Kantoren, totaal 48 m², voorzien van vloerverwarming;
  • Gang en sanitair, 15 m².

De verdieping bestaat uit een vide van 100 m² en een betonnen verdiepingsvloer van 400 m². Het zadeldak is voorzien van een grote lichtstraat die zorgt voor voldoende lichtinval.
Het pand is gedeeltelijk geïsoleerd (dak wel, gevels hal niet), gasloos, voorzien van een luchtwarmtepomp en 24 zonnepanelen. Dit maakt het tot een energieneutraal bedrijfspand.

 

Kantoren

Aan de voorzijde van het bedrijfspand bevinden zich twee moderne kantoorvertrekken met veel lichtinval. Ze zijn voorzien van een betonvloer met vloerverwarming en een fraaie laminaatvloer. De aanwezige airconditioning kan zowel koelen in de zomer als eventueel bijverwarmen in de winterperiode.

Thans is één vertrek in gebruik als vergader-/ontvangstruimte. Het andere vertrek is ingericht met twee werkplekken.

 

Langswal en buitenterrein

Zowel aan de noordzijde als aan de oostzijde heeft het bedrijfsobject eigen water. Totaal betreft het een strook van 76 meter lang en ongeveer 4 meter breed, met uitzondering van de bocht waar de breedte circa 2 meter is.

Het buitenterrein is verhard met gebroken puin en stelconplaten. Er is een hekwerk aan de straatzijde en als afscheiding met het buurpand. Aan de straatzijde zijn twee inritten.

 

Wilt u meer weten over dit object? Download de verkoopbrochure hiernaast of blader de brochure door: https://activeview.yisual.com/estate/viewer/62dfb1e42e3c937477730998

 

Kaart