Jachthaven te koop gevraagd: Muller Makelaardij helpt!

23 september 2022

Een passende jachthaven te koop gevraagd? Dit kan een ware uitdaging zijn doordat veel bedrijven in de stille verkoop staan. Geen zorgen: wij helpen u! Hoe wij dat doen? Hierover vertellen wij u graag meer.

Wat is stille verkoop?

U bent op zoek naar een jachthaven, maar het aanbod lijkt schaars. Hoe dat kan? Veel ondernemers kiezen bij de verkoop van een bedrijf voor een stille verkoop. Denk hier aan een eigenaar die de verkoop van zijn jachthaven niet aan de grote klok wil hangen. Dit om bijvoorbeeld pottenkijkers en onrust onder personeel en/of klanten te voorkomen.

Voor u is de verkoop in eerste instantie niet zomaar zichtbaar. Wij beschikken over een aanbod aan jachthavens in zowel de open als stille verkoop. Eerst presenteren wij u de jachthavens in stille verkoop in algemene bewoordingen. Heeft u serieuze interesse dan vindt er een persoonlijk gesprek plaats. Daarna verstrekken wij de bedrijfsdetails. Met het inschakelen van een aankoopmakelaar laat u uw mogelijke droom jachthaven niet zomaar door de vingers glippen!

Jachthaven te koop gevraagd: de rol van een makelaar

Uw droom jachthaven te koop? Kies voor een aankoopmakelaar! Bij het aankopen van een jachthaven zijn grote bedragen gemoeid. Wij bieden u als aankoopmakelaar zekerheid: met veel kennis en ervaring voorkomen wij teleurstellingen. Allereerst helpen wij u bij het vinden van uw droom jachthaven, maar óók bij het taxeren, aankopen en het gehele verdere proces. Met jarenlange passie en ervaring in de watersportbranche bent u verzekerd van goede aankoopbegeleiding. Wij voorkomen een te hoge prijs en behoeden u voor de aankoop van een jachthaven met gebreken of hoge risico’s.

Van jachthaven te koop gevraagd tot droom jachthaven met toekomstplannen

Wij hebben u geholpen met het vinden van een passende jachthaven, de prijs is vastgesteld en er zijn verschillende onderhandelingen gevoerd. Stopt het hier? Nee! Wij zetten een stap verder voor u. Ondernemen is vooruitzien: wat zijn uw toekomstplannen? Hierover denken wij met u mee. Van bestemmingsplannen, concurrerende jachthavenbedrijven tot ontwikkelingen in de watersportmarkt: bij onze aankoopbegeleiding kiest u voor zekerheid. Waar u begon bij ‘jachthaven te koop gevraagd’, start u uiteindelijk met het totaalplaatje: uw droomjachthaven voor de juiste prijs, gekocht onder de juiste begeleiding, én heldere toekomstplannen die u vooruithelpen.

Muller Makelaardij: uw aankoopmakelaar

Jachthaven te koop gevraagd? Kies voor aankoopbegeleiding die geld oplevert in plaats van enkel geld kost. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze aankoopbegeleiding? Neem gerust contact met ons op!