De taken van een aankoopmakelaar in de watersportbranche

15 februari 2022

Bij de aankoop van watersportgebonden onroerend goed kunt u ervoor kiezen een aankoopmakelaar in de arm te nemen. De aankoopmakelaar in de watersportbranche helpt u bij het vinden, taxeren, aankopen en helpt u door het hele proces. U weet precies van de hoed en de rand, zodat u met een gerust gevoel de verkoop induikt. Maar wanneer loont het om een aankoopmakelaar in te schakelen? Wij vertellen u graag meer.

De rol van een aankoopmakelaar

Het is een grote stap. Het aankopen van onroerend goed in de watersportbranche brengt risico’s met zich mee. Zo kost de aankoop van een haven met achterstallig onderhoudt u veel geld. In zo’n situatie is het fijn zekerheid te hebben van een expert. Een aankoopmakelaar in de watersportbranche beschikt over veel kennis en ervaring in dergelijke situaties. Voorkom teleurstelling. De aankoopmakelaar heeft inzicht in de markt en maakt een goede prijsinschatting, zo voorkomt u dat u te veel betaalt. Hij of zij behoedt u voor een aankoop met gebreken of hoge risico’s.

Wilt u een jachthaven kopen? Lees onze tips over de aankoop van een jachthaven!

Aankoopbegeleiding die kijkt naar de toekomst

Bij aankoop van onroerend goed in de watersportbranche komt er meer bij kijken dan alleen de aankoop. Als u een nieuw bedrijf begint, is het verstandig om op de hoogte te zijn van bestemmingsplannen, concurrentie en de marktontwikkeling. Hier begeleidt een aankoopmakelaar u bij. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Een ander voordeel is dat hij of zij weet wat er in de stille verkoop staat. Deze stille verkopen zijn zonder ervaring of de juiste connecties lastig om te vinden. Hierdoor heeft u kans dat uw perfecte jachthaven of ander watersport onroerend goed door uw handen glipt. Dit is natuurlijk erg zonde en voorkomt u liever.

Aankoopbegeleiding van Muller Makelaardij

Wij staan voor u klaar bij het aankopen van een watersportbedrijf of ander onroerend goed in de watersportbranche. Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.