Tips bij het starten van een bootverhuurbedrijf

28 september 2021

Ziet u het ondernemen aan het water wel zitten? Dan delen wij onze ervaring graag met u. Wij hebben een aantal tips verzameld die bij iedere startende bootverhuurder van pas kunnen komen.

Ga voor een goed reserveringssysteem

Wilt u meerdere boten verhuren? Kies dan uw reserveringssysteem zorgvuldig. Een goed reserveringssysteem neemt u veel tijd uit handen. Zo kunt u meer aandacht besteden aan uw (potentiële) klanten. Helpen wij u bij het kopen van een verhuurbedrijf? Dan wordt u ook geholpen bij het kiezen van een reserveringsysteem die bij u past.

Goede reviews scoren

Positieve reviews zijn erg belangrijk voor watersportbedrijven. Reageer snel op een reservering, wees professioneel en blijf vriendelijk. Kortom; een goede service zorgt voor een goede review. Gebruikt u een reserveringssysteem, dan heeft u alle contactgegevens van uw klanten. Hierdoor kunt u eenvoudig een e-mail sturen met een bedankje en de vraag of zij hun aanbeveling willen delen op de kanalen van uw bedrijf.

Begeleiding bij het starten van een bootverhuurbedrijf

Wilt u een bootverhuurbedrijf kopen of overnemen? Wij bieden aankoopbegeleiding, zodat u de uitdagingen van een nieuwe onderneming om kunt zetten in iets positiefs en u de succeskansen vergroot. De begeleiding stopt niet bij het vaststellen van de juiste prijs. Graag denken wij met u mee aan de toekomstplannen van de onderneming. Denk hierbij aan bestemmingsplannen, concurrentie en marktonwikkelingen.

Meer informatie

Bent u enthousiast en wilt u uw eigen bootverhuurbedrijf starten? Dan staan wij graag met onze jarenlange ervaring voor u klaar. Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.