Verkoop jachtwerf: hoe gaat het in zijn werk?

28 december 2020

Het verkopen van uw jachtwerf kan een lastige beslissing zijn. Het is dan ook slim om hiervoor de tijd te nemen. Wij begeleiden u graag bij de verkoop van uw jachtwerf. Maar u kunt u zelf ook voorbereiden. Hoe u dat doet leest u in deze blog.

Verkoop jachtwerf: de voorbereiding

Als u erover nadenkt om uw jachtwerf te verkopen is een goede voorbereiding het halve werk. Het belangrijkste is dat u de administratie van uw bedrijf op orde heeft. De toekomstige koper wil namelijk weten hoe het ervoor staat en welke gebeurtenissen er in het verleden hebben plaatsgevonden. Loopt u achter met de boekhouding? Dit kan een gevoel van wantrouwen opwekken. Zorg ervoor dat de administratie helemaal op orde is.

De juiste prijs bepalen

U kunt zelf nadenken waarom u uw jachtwerf wilt verkopen en of het klaar is voor de verkoop. Maar wat is de juiste prijs voor uw jachtwerf? U kunt hier zelf over nadenken maar het is ook verstandig om de hulp van een specialist in te schakelen. Wij kunnen op basis van uw cijfers, de markt, ontwikkelingen én ruim 20 jaar ervaring een goed advies geven over de waarde van uw jachtwerf.

Verkoopbegeleiding: de voordelen

Om de verkoop van uw jachtwerf zo goed mogelijk te laten verlopen bieden wij verkoopbegeleiding. Wij regelen alles van A tot Z. Van uitgebreide verkooppresentatie tot afhandeling. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee:

– Een duidelijk en eerlijk advies van een ervaren NVM-makelaar
– Een plan van aanpak om de verkoop in goede banen te leiden
– Een uitgebreide verkoopbrochure

Begeleiding van een NVM-makelaar

Bij de verkoopbegeleiding heeft u te maken met een bedrijfsmakelaar die geregistreerd is bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Dit houdt in dat hij goed is opgeleid en verplicht is om zijn kennis op peil te houden. Dit heeft als voordeel dat onze makelaar ruime kennis van de markt heeft en hier komen weer goede adviezen uit voort. Ons gezamenlijke doel is om uw jachtwerf te verkopen voor een marktconforme prijs.

Meer weten?

Wij bieden u begeleiding tijdens de verkoop van uw jachtwerf. Door onze expertise en jarenlange ervaring, weten wij precies hoe we u kunnen helpen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!