De onderscheidende factoren van Muller Makelaardij

9 november 2020

Staat u op het punt om uw watersportbedrijf te verkopen? Dan wilt u natuurlijk dat dit snel en op een goede manier gebeurt. Wij zijn de geschikte partner! Waarom? Lees het hier!

Start verkoop van uw watersportbedrijf: gedegen vooronderzoek

Wanneer u heeft besloten dat u uw watersport bedrijf wilt verkopen, starten wij eerst met een uitgebreid vooronderzoek. Wij steken hier veel tijd in. Waarom? Bij de verkoop van een watersportbedrijf of watersport onroerend goed komt veel kijken. Door grondig vooronderzoek kunnen wij een realistische vraagprijs geven en ook een helder plan van aanpak. Op deze manier willen wij potenti√ęle kopers zo goed mogelijk informeren. Wij steken veel energie in de potenti√ęle kopers en filteren zo de serieus ge√Įnteresseerden eruit. (Zo weet u zeker dat de bezichtigingen die gepland staan, enkel kopers zijn met serieuze interesse.)

Uitgebreide verkoopbrochure

Wanneer wij het vooronderzoek hebben afgerond schrijven we een uitgebreide verkoopbrochure. Zo krijgt de potenti√ęle koper een goed beeld van uw watersportbedrijf of onroerend goed. Hierbij zorgen wij voor een goede presentatie van uw te verkopen bedrijf. Bijvoorbeeld professionele foto‚Äôs die de bijzondere eigenschappen van uw bedrijf of onroerend goed laten zien.

Groot netwerk

Als bovenstaande punten afgerond zijn is het tijd voor het √©chte werk: de verkoop. Wij hebben een netwerk van ruim 500 geregistreerde zoekers die aangeven op zoek te zijn naar een watersportbedrijf. Wanneer uw bedrijf in de verkoop gaat of er vindt een prijswijziging plaats, ontvangen zij direct een notificatie. Zo wordt ons netwerk snel ge√Įnformeerd over (nieuwe) objecten en bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf bij het juiste publiek onder de aandacht komt.

Verkoop watersportbedrijf

Heeft u nog vragen over de verkoop van uw watersportbedrijf? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.