Watersportbedrijf verkopen? Kies voor verkoopbegeleiding!

11 februari 2019

Het verkopen van uw watersportbedrijf gaat verder dan alleen een verkoopbord. Tijdens het verkoopproces van vastgoed en watersport blijkt dat specifieke zaken een rol kunnen spelen. Bijvoorbeeld hoe zit het met mijn verkooppresentatie? Wij vertellen hoe verkoopbegeleiding hier een bijdrage in kan leveren.

Deskundigheid

We hebben het eerder gehad over de voordelen van verkoopbegeleiding, lees deze hier. Nu spreken we over de kwaliteiten van een NVM-makelaar tijdens verkoopbegeleiding. Een makelaar geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars is goed opgeleid en is verplicht zijn kennis op peil te houden. Zo hebben deze makelaars ruime kennis van de markt en daar komen goede adviezen uit voort.

Betrouwbaarheid

Een NVM-makelaar gedraagt zich op grond van de NVM Erecode. De belangen van de opdrachtgever worden sterk behartigd. Een NVM-makelaar neemt het op voor de verkoper óf koper, nooit voor beide tegelijk!

Zekerheid

Een NVM-makelaar is verplicht verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid. De NVM heeft zijn eigen Consumentenvoorlichting afdeling voor eventuele klachten. Daarnaast is het mogelijk om beroep te doen op de geschillencommissie van de NVM. Hier ontvangt u een onafhankelijke tuchtrechtspraak.

Verkoopbegeleiding

Bij Muller Makelaardij kunt u uitgaan van deskundige en betrouwbare makelaars die u graag begeleiden bij de verkoop van uw watersportbedrijf. Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.