Een watersportgebonden bedrijf of onroerend goed kopen of juist verkopen? Dan wilt u er zeker van zijn dat alles op de juiste manier geregeld wordt. Het inschakelen van een NVM-makelaar is de juiste keuze! Maar wat is NVM en wat zijn de voordelen van een NVM-makelaar? Wij vertellen u meer!

NVM: wat betekent dat?

NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Dit is de grootste Nederlandse branchevereniging voor vastgoeddeskundigen en makelaars met meer dan 120 jaar ervaring. De NVM is in alle marktsegmenten thuis en ondersteunt de aangesloten leden. Het netwerk van NVM-makelaars voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Kortom: deze staat voor kwaliteit!

Maak kennis met de NVM-makelaar

Nu u weet wat NVM betekent, wilt u natuurlijk weten wat een NVM-makelaar dan precies doet. Uiteraard is de bij de NVM aangesloten makelaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om wonen, bedrijfsmatig vastgoed en de regel- en wetgeving. Hij heeft veel inzicht in de regionale ontwikkelingen in de markt via de database die de NVM beschikbaar heeft gesteld. Hierin staan ook vele verschillende markt- en transactiegegevens. Zo volgt de makelaar de laatste ontwikkelingen en prijzen op de voet, waarop hij vervolgens in kan spelen. Tevens heeft de makelaar zicht op wat er te koop staat. Lid van de NVM word je niet zomaar: hiervoor moeten makelaars over veel praktijkervaring beschikken én bij de stichting Vastgoedcert gecertificeerd zijn.

Waarom het inschakelen van een NVM-makelaar de juiste keuze is

Een NVM-makelaar kan als verkoop- of aankoopmakelaar optreden. Hij houdt zich aan de NVM-Erecode, wat betekent dat de kwaliteit van dienstverlening is gegarandeerd. Niet te vergeten beschikken deze makelaars over de juiste diploma’s en certificaten en houden zij hun kennis op niveau door permanente educatie. Ontzorgen en kennis van de markt: de makelaar kent alle juridische zaken en ontzorgt u van complexe documentatie. En verkoopt u uw bedrijf of onroerend goed? Dan wordt dit onder de aandacht gebracht bij een grote groep potentiële kopers.

Een NVM-makelaar: de voordelen

Als koper of verkoper ervaart u gedurende het hele proces de voordelen van het inschakelen van een makelaar die bij het NVM aangesloten is. Wij zetten de belangrijkste voordelen nog eens op een rij:

  • Betrouwbaarheid: de makelaar houdt zich aan de NVM-Erecode, wat betekent dat hij de regels vanuit de NVM in acht neemt. Daarnaast stelt hij de belangen van de klant voorop;
  • Deskundigheid: de makelaar is goed opgeleid. Het is ook verplicht dat hij zijn kennis jaarlijks op peil houdt. U bent ervan verzekerd dat de makelaar de markt goed kent en het juiste advies geeft;
  • Zekerheid: het kiezen voor een NVM-makelaar betekent kiezen voor zekerheid. Mocht er sprake zijn van klachten/geschillen, dan kunt u hiervoor bij de NVM terecht. Goed om te weten is dat de makelaar verzekerd is tegen beroepsaansprakelijkheid: dit is ook in uw belang!

Muller Makelaardij: NVM gecertificeerd

Een watersportgebonden bedrijf of onroerend goed kopen of verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres: onze vakbekwame medewerkers begeleiden het volledige traject van taxatie tot aan- of verkoop. Wij zijn tevens NVM gecertificeerd. Kortom: u kiest voor betrouwbaarheid, deskundigheid en zekerheid! Kennismaken en de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op.