Taxatie-samenwerking: Leisure Taxateurs Nederland

31 januari 2022

Een taxatie van een recreatiebedrijf vergt expertise en kennis, zeker in de bijzondere branche van recreatieparken, campings, watersportbedrijven en attractieparken. Om onze expertise en jarenlange ervaring uit te breiden, bundelden wij van Muller Makelaardij onze taxatiekrachten met William den Otter (Den Otter Van Vliet uit Heesch) en Henk-Jan Kruidenier (Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij B.V. uit Nunspeet). Wij gaan de samenwerking aan en brengen onze taxatie-activiteiten onder in een aparte entiteit: Leisure Taxateurs Nederland.

 

Wie zijn wij?

Natuurlijk zijn medetaxateurs William den Otter en Henk-Jan Kruidenier geen onbekenden voor ons. We zijn naast Leisure Taxateurs Nederland al enige tijd collega’s bij Leisure Makelaars Nederland, waar we onze krachten bundelen als makelaars. Als Leisure Taxateurs Nederland voldoen we aan alle landelijke regelgevingen. Onze taxateurs zijn geregistreerd in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed – Groot Zakelijk Vastgoed van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Ook zijn onze taxateurs RICS-lid en REV-gecertificeerd, waardoor u er zeker van bent dat onze taxaties uniform en transparant worden uitgevoerd. We zijn er van overtuigd dat de specialisatie van Leisure Taxateurs Nederland de kwaliteit van onze taxaties verder verhoogt.

 

Wat kan Leisure Taxateurs Nederland voor u betekenen?

U bent bij ons aan het juiste adres in de volgende situaties:

  • Uw bank vraagt u om een taxatierapport;
  • Bij een overdracht van uw exploitatie gebonden recreatiebedrijf binnen de familie;
  • U wilt een reële waardebepaling van uw onderneming en eigendommen;
  • De huurwaarde van grond en gebouwen moet (opnieuw) worden vastgesteld;
  • U wilt investeren in uw onderneming;
  • Taxaties in samenwerking met de belastingdienst, in opdracht van gemeenten of op verzoek van een rechtbank;
  • Taxaties voor overige doeleinden.

 

Een onafhankelijk taxatierapport

Heeft u een watersportbedrijf of recreatiepark op het oog? En heeft de bank u gevraagd om een taxatierapport in te leveren? Onze specialisten helpen u hier graag bij. We stellen een rapport voor u op dat alle informatie bevat over het soort onroerend goed en de exploitatie. Ook de bouwkundige staat, de indeling en de grootte nemen we hierin mee. Omdat we als taxateurs actief zijn in de recreatiesector, nemen we de ligging en mogelijke voorzieningen in de buurt ook secuur mee. Op deze manier creëren we een volledig en realistisch waardeoordeel voor u als geïnteresseerde koper.

 

Onafhankelijk advies in het gehele aankoopproces

Bij een waardeberekening van een pand of object is het verstandig om samen te werken met een gespecialiseerde en gecertificeerde taxateur. Doordat Leisure Taxateurs Nederland door heel Nederland is gevestigd, zit er altijd een onafhankelijke taxateur in de buurt die een professioneel taxateursrapport voor u kan opstellen. Vervolgens helpen de Makelaars van Leisure Makelaars Nederland u verder met het gehele aankoopproces. Denk hierbij aan het in kaart brengen van de risico’s van het object, het adviseren over de aankoopprijs, de onderhandeling en het onderzoek naar bestaande vergunningen.

 

Meer informatie?

Zoekt u naar een onafhankelijke taxateur of professionele aankoopbegeleiding? Neem via telefoonnummer: 085 488 35 80 of info@leisuretaxateursnederland.nl contact op via onderstaand formulier.