Landelijke samenwerking in recreatief en watersport vastgoed

1 oktober 2020

Kruidenier, Den Otter Van Vliet, Muller Makelaardij en Synchro Bedrijfshuisvesting bundelen krachten met een landelijke samenwerking onder de vlag Leisure Makelaars Nederland. Met dit nieuwe samenwerkingsverband worden jarenlange ervaring, specialistische kennis en een landelijk dekkend netwerk met lokale en regionale kennis gebundeld. Een nieuwe, stevige fundering op het gebied van makelaardij in de recreatiesector.

Een nieuw begrip in recreatieland

De samenwerking op het gebied van makelaardij én taxaties zorgt voor een unieke combinatie van kennis en ervaring in de recreatiesector. “Ieder kantoor heeft zijn eigen specialisme. We bundelen onze krachten door een landelijk dekkend netwerk. We creëren extra slagkracht op het gebied van taxatie van exploitatiegebonden vastgoed in dag-, verblijfsrecreatie en watersport. We merken dat er vanuit de markt behoefte is aan partners met daadkracht. Wij voorzien daarin in een nichemarkt door gespecialiseerde makelaars en taxateurs”, stelt Bernd Kamp van Muller Makelaardij. Binnen de samenwerking wordt ook zoveel mogelijk gebruik gemaakt van elkaars netwerk om zo elkaar te versterken en de ondernemers beter van dienst te kunnen zijn.

Landelijke dekking met regionale wortels

Leisure Makelaars Nederland begeleidt het gehele proces van de verkoop van de recreatieonderneming. Lokale en regionale kennis wordt gecombineerd met een landelijk netwerk. “Dit betekent voor ondernemers dat er altijd een kantoor in de buurt is waar ze terecht kunnen. Deze heeft kennis van de lokale en regionale markt en is op de hoogte van de actualiteiten in de omgeving. Daarnaast profiteren ze van het landelijke netwerk dat de makelaars met zich meebrengen. Objecten worden op deze manier zowel lokaal, regionaal als landelijk onder de aandacht gebracht”, aldus William den Otter. De vier organisaties brengen specifieke kennis en expertise met zich mee. Of het nou gaat om aandelenoverdracht of specifieke regelgeving; de kennis is in huis.

Over Leisure Makelaars Nederland

Leisure Makelaars is een samenwerking tussen vier kantoren met ieder zijn eigen specialisme. Den Otter Van Vliet en Kruidenier hebben jarenlange ervaring in recreatief bedrijfsmatig vastgoed, wij zijn specialist op het gebied van watersportgebonden onroerend goed en Synchro Bedrijfshuisvesting heeft expertise op het gebied van commercieel vastgoed met een sterk netwerk in Zeeland.

Gezamenlijk vertegenwoordigen wij een landelijk dekkend netwerk met lokale bekendheid. De participanten van Leisure Makelaars Nederland vinden elkaar in de passie voor het makelaarsvak én de recreatiesector.

Meer informatie over Leisure Makelaars Nederland: www.leisuremakelaarsnederland.nl

Leisure Makelaars Nederland