Corona in de watersport: samen door de crisis heen

9 april 2020

Of u nu eigenaar van een jachthaven, zeilschool, jachtbouw-, jachtservice- of bootverhuur onderneming bent, het coronavirus treft iedereen. Een vervelende periode. Wij zetten de laatste ontwikkelingen voor u op een rij.

Samen door deze crisis heen

De crisis treft iedereen. HISWA RECRON heeft een helpdesk opgesteld voor leden waar zij het laatste nieuws over covid-19 delen. Hier vindt u allemaal praktische informatie. Zo kunt u zien welke steunmaatregelen er momenteel zijn voor uw bedrijf en tips om uw liquiditeit op peil te houden. Ook hebben zij voorbeeldbrieven opgesteld die u kunt gebruiken in uw communicatie naar bezoekers, klanten, gasten en instanties. Immers: samen komen we door deze crisis heen.

Nieuw: voucherregeling voor leden van HISWA-RECRON

Er is een voucherregeling opgezet voor leden van HISWA-RECRON. De regeling is ingezet om annuleringen ten gevolge van het covid-19 op te vangen. De voucher geeft het recht om voor hetzelfde bedrag een vakantie en/of boot bij het betreffende watersport- of recreatiebedrijf op een later tijdstip te gebruiken. De regeling kan worden toegepast op alle boekingen en reserveringen in de watersport- en recreatiesector. Meer lezen over de voucherregeling?

Wat kunt u wel doen?

Naast dat de crisis een groot nadeel met zich meebrengt zijn er ook lichtpunten. Grijp deze kans om eens extra onderhoud aan uw bedrijf uit te voeren. Uw watersportonderneming opnieuw in de verf? Altijd al ideeën op de plank liggen waar u nooit aan toe komt? Tijd om er mee aan de slag te gaan. Het is misschien niet altijd even makkelijk, maar ga op zoek naar oplossingen. We moeten het samen doen.

Taxatie of verkoopopdracht?

Onze werkzaamheden gaan gewoon door. Uiteraard met inachtneming van de maatregelen die het RIVM heeft getroffen. Wilt u een afspraak maken voor een taxatie of verkoop? Neem gerust contact met ons op!