Welke prijs betaal ik voor een bedrijf? Hoe kan ik het beste onderhandelen? Waar moet ik allemaal op letten bij de aankoop van een pand? Dit zijn vragen die u kunt hebben als u een bedrijf wilt aankopen. Aankoopbegeleiding kan helpen bij de aankoop van een bestaand bedrijf. Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje!

 

Onderhandeling

Geen expert in onderhandelen? Nergens voor nodig: daar is aankoopbegeleiding voor. Een expert helpt u met onderhandelen en alle feiten op een rijtje zetten. Om een onpartijdige en objectieve verbinding tussen de verkoper en u als koper te waarborgen, is aankoopbegeleiding noodzakelijk. Waar uw kennis stopt, gaat de expert verder. Zo komt er een goede balans in het proces van het onderhandelen.

Betaal de juiste prijs

Door gebruik te maken van aankoopbegeleiding zult u niet teveel betalen voor een bedrijf of onroerende zaken. Een verkoper wil natuurlijk een hoog bod ontvangen. Misschien heeft u een lagere prijs in gedachten. Een expert onderzoekt grondig de marktwaarde, waardoor er in samenspraak een reëel bod kan worden gedaan. Geen sprake van een ongelijke positie, dus.

De kleine lettertjes

Het is vervelend maar noodzakelijk: de kleine lettertjes in contracten. De moeilijke juridische termen, de hoeveelheid aan informatie… We begrijpen dat het niet meteen uw favoriete bezigheid is. Bij aankoopbegeleiding begeleidt een expert u door dit papierwerk zodat u geen belangrijke zaken over het hoofd ziet. Ook kan er op verzoek een bouwkundige keuring voor u worden geregeld. Zo komt u er later niet achter dat er iet mis is met uw net aangekochte pand.

Wilt u meer weten over aankoopbegeleiding? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.