Handelen zonder makelaar? Deze belangrijke voordelen loopt u mis!

29 juli 2019

Handelen zonder makelaar: u hebt het ongetwijfeld voorbij zien komen. “Mijn watersportbedrijf verkopen, dat kan ik prima zelf!” Het is dan verstandig om alle voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Bespaart u daadwerkelijk als u zelf uw watersportbedrijf verkoopt? Of bezorgt het u heel wat kopzorgen en kost het u veel tijd? Eén ding is zeker: u loopt belangrijke voordelen mis bij het handelen zonder makelaar. Wij zetten ze voor u op een rij.

Waarde bepalen

Een gespecialiseerde makelaar weet exact hoe de waarde van uw onderneming en onroerend goed kan worden bepaald. Verder is de erkende taxateur op de hoogte van de trends, ontwikkelingen en belangrijke eigenschappen voor uw watersportgebonden bedrijf. Zo kunt u er op vertrouwen dat de waarde wordt bepaald op basis van een gedegen onderzoek.

Presentatie

Bij de verkoop van uw watersportbedrijf horen professionele en kwalitatieve foto’s. Met een fotoreportage laat u alle goede eigenschappen van uw bedrijf zien. Een bedrijfsmakelaar weet exact wat essentiële aandachtspunten zijn wat betreft fotografie en zorgt ervoor dat uw bedrijf op zijn voordeligst wordt gepresenteerd.

Bezichtigingen

Het zelf uitvoeren van bezichtigingen kost niet alleen veel tijd, maar wordt over het algemeen ook als lastig ervaren. Immers: welke informatie moet u wel en welke moet u juist niet delen in een eerste bezichtiging? Onze makelaars helpen u op weg!

Kwalitatief netwerk

Last but not least: een specialistisch bedrijfsmakelaar heeft door de jaren heen een gedegen netwerk opgebouwd. Zo wordt uw object onder de aandacht gebracht bij kwalitatief geïnteresseerden, die al eens hebben aangegeven op zoek te zijn naar een bedrijf in de branche. Bij Muller Makelaardij doen we dat op úw manier; zo is het onder andere mogelijk om uw object discreet te verkopen door middel van stille verkoop.