Bedrijfsovername of de verkoop of verhuur van uw onroerend goed? In alle gevallen is hulp hierbij geen overbodige luxe. U wilt niet tussen wal en schip belanden, schakel daarom goede begeleiding in. Wij vertellen de noodzaak van goede begeleiding tijdens de ver- of aankoop van uw watersportbedrijf!

Waarom een makelaar inschakelen?

Een verkoopmakelaar adviseert een verkoper en behartigt zijn belangen. Er wordt bekeken wat uw object waard is en de makelaar adviseert hoe hoog de vraagprijs wordt. Daarnaast neemt een makelaar alles uit handen als het gaat om bezichtigingen en onderhandelingen. Muller Makelaardij is gespecialiseerd in zowel verkoop- als aankoopbegeleiding.

Risico’s van geen begeleiding

Eén van de lastigste vraagstukken bij de verkoop van uw bedrijf? Bepalen wat het waard is. Door een makelaar in te schakelen kunt u er zeker van zijn dat er een realistische waarde op tafel ligt. U kent alle belangrijke aspecten van uw pand, máár vergeet de kleine lettertjes niet. Het verkopen of aankopen van een watersport gebonden object en/of bedrijf is een gespecialiseerd vakgebied. Muller Makelaardij voldoet aan alle professionele kwalificaties en standaarden op het hoogste niveau.

Muller Makelaardij

Muller Makelaardij is uw makelaar voor de aan- en verkoop van jachthavens, jachtcharterbedrijven, zeilscholen en andere soorten watersportgebonden bedrijven en onroerend goed. Daarnaast kent Muller de taxatie procedure als geen ander. Beland niet tussen wal en schip door weinig tot geen begeleiding. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!