In Nederland zijn ruwweg anderhalf miljoen watersporters. Opgeteld beschikken ze over zo’n half miljoen vaartuigen. Van een sloep tot aan een kajuitboot en van een zeiljacht tot aan een catamaran. Samen heeft iedereen één gezamenlijk platform: HISWA. Hoe kan een bedrijfsmakelaar als Muller rekening houden met de behoeften van een watersporter en watersportondernemer?

De meerwaarde van een HISWA Supplier

Hét Nederlandse kwaliteitsmerk in watercreatie en watersport: HISWA! Deze organisatie behartigt de belangen van de aangesloten watersportbedrijven. Daarnaast verbindt, ondersteunt en promoot HISWA haar leden. Als watersportgebonden bedrijfsmakelaar zijn wij HISWA Supplier. Zo zijn wij op de hoogte van actuele onderwerpen en trends & ontwikkelingen in de branche.

Ledenvoordeel

Er wordt door een watersporter het liefst samengewerkt met een HISWA-bedrijf. Deze geven garantie voor onbezorgd vaarplezier. Daarnaast zorgt HISWA ervoor dat er door de overheid en andere instellingen rekening gehouden wordt met de belangen van de watersportsector. Zo valt de watersportondernemer niet tussen wal en schip.

Wat houdt HISWA supplier in voor Muller?

Voor Muller Makelaardij is het belangrijk dat haar klanten lid zijn van de HISWA Vereniging. Op deze manier blijft er ondersteuning bij de bedrijfsvoering. Door de bekendheid omtrent HISWA weten (potentiële) klanten dat een HISWA Supplier vakkundig en betrouwbaar is.

De Nederlandse Vereniging voor Makelaars

Naast onze samenwerking met HISWA zijn wij ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars. Een lidmaatschap bij NVM betekent dat er uitsluitend gewerkt wordt met een makelaar die voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. NVM organiseert regelmatig evenementen om het kennisniveau van haar leden op peil te houden en te vergroten. Ook wij nemen hier deel aan, zo blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom vastgoed en watersport.