Verkoop van verhuurvloot van Centerpoint aan Watersportcentrum Terherne

6 november 2017

Watersportcentrum Terherne heeft recentelijk Centerpoint Charters uit Sneek overgenomen. Het team van Centerpoint Charters verhuurt al twintig jaar uitstekend onderhouden motorjachten vanuit Sneek. Dit najaar verhuist de vloot van zo’n veertig motorjachten en sloepen naar Terherne waarna de motorjachten vanaf het voorjaar van 2018 vanuit deze Friese plaats verhuurd worden.

 

Welkome aanvulling

Voor Watersportcentrum Terherne is de chartervloot een welkome aanvulling op de bestaande watersportactiviteiten. Directeur Evert Jansen licht toe: “Bij de overname van Jachtbemiddeling van der Veen in juni 2016 stelden we tot doel een allround watersportcentrum in Terherne te vestigen. Watersportcentrum Terherne ontwikkelt zich in snel tempo met Jachtbemiddeling van der Veen voor de luxe occasions en JH Terherne met de jachthaven- en onderhoudsfaciliteiten. Sinds dit voorjaar verhuren we ook op kleinere schaal sloepen. Dit is een enorm succes; zeker op zonnige dagen merken we dat de vraag groter is, dan het aanbod. De komst van Centerpoint naar Terherne is dan ook een geweldige aanvulling op de bestaande diensten.”

 

Deze transactie is tot stand gekomen door bemiddeling van Mark Muller van Muller Makelaardij uit Sneek.