Goes, Oostschans 76-78

4463 AM GOES
€ 2.195.000 excl. BTW k.k.

Op een unieke zichtlocatie aan het Kanaal van Goes naar de Oosterschelde, bieden wij te koop aan een recentelijk gerealiseerd bedrijfspand (circa 1.000 m2) met 6 ligplaatsen en ruim parkeerterrein (circa 50 parkeerplaatsen).

 

Het pand heeft de volgende indeling:

• Showroomruimte circa 466 m², begane grond;

• Kantoorruimte circa 100 m², 1e verdieping;

• Commerciële ruimte (circa 410 m²) met terras (circa 160 m²), 2e verdieping > horeca vergunning aanwezig.

 

Water: circa 558 m² inclusief 6 ligplaatsen met kade en één drijvende vingersteiger.

Parkeren: direct voor de deur en daarnaast wordt mede verkocht een solitair verhard en afgesloten parkeerterrein van circa 1.000 m².

Tevens zijn in de koopsom begrepen nog 8 extra verhuurde parkeerplaatsen op kadastraal perceel 3547.

 

Locatie

Dit bijzondere en onder architectuur gebouwde opstal (Oostschans 76-78) is gelegen binnen het plangebied “Goese Schans” direct nabij de binnenstad van Goes. De “Goese Schans” is een binnenstedelijke herontwikkelingslocatie onderverdeeld in diverse deelgebieden waarvan het Goese Diep (wonen), De Westerschans (winkels + wonen), Het Eiland (bedrijfsbebouwing) en de Ketelhaven (bedrijfsbebouwing en wonen) in de afgelopen jaren zijn (her-)ontwikkeld.

Goes ligt precies in het midden van Zeeland en speelt door haar centrale ligging een belangrijke rol in de economie van Zeeland. Goes ligt op een kruispunt van wegen. Zowel de rijksweg A58 als de toegangswegen tot de Westerscheldetunnel en de Zeelandbrug lopen door de gemeente. De gemeente Goes heeft ongeveer 37.000 inwoners en staat op de 10e plaats van de 100 economisch sterkste gemeenten in Nederland (bron: weekblad Elsevier / bureau Louter).

 

Bouwjaar

2019/2020 en in 2022 heeft de afbouw van Oostschans 76-78 grotendeels plaatsgevonden.

 

Vraagprijs

€ 2.195.000,- k.k. exclusief BTW.

Koster koper omvat de overdrachtsbelasting, de kosten van het Kadaster, de notaris en eventuele financieringskosten.

 

Deze verkoop wordt collegiaal begeleid door Muller Makelaardij uit Sneek en Synchro Bedrijfshuisvesting uit Middelburg.

 

Wilt u meer weten over dit object? Download de verkoopbrochure hiernaast en/of neem contact op met de makelaar.

 

Deze aanbieding betreft informatie omtrent de verkoop van “Oostschans 76-78 c.a.” te Goes. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Muller Makelaardij noch door Synchro Bedrijfshuisvesting aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kaart