Aalsmeer, Uiterweg 94-96

1431 AR AALSMEER
€ 4.900.000 k.k.

Heeft u affiniteit met de watersport en bent u op zoek naar een prachtig gelegen jachthaven met een moderne vrijstaande woning en zoekt u ook nog ontwikkelpotentie, dan is dit wellicht uw kans!

Kortom: wonen, werken en ontwikkelen op een prachtige plek in het groene hart van de Randstad.

 

Namens de eigenaren bieden de samenwerkende makelaars van Leisure Makelaars Nederland aan: Jachthaven Otto. Deze jachthaven is gelegen op één van de mooiste en gewilde plekken aan de Uiterweg, direct aan de Ringvaart en op korte vaarafstand van de Westeinderplassen, de Braassemermeer, de Kagerplassen en Amsterdam.

De jachthaven is gelegen op een ruim perceel van 23.569 m² (circa 350 meter lang en 70 meter breed) eigen grond en bestaat uit een jachthaven met circa 220 ligplaatsen, grotendeels grenzend aan groenstroken, een havenkantoor, een winterstallingsloods, een werkloods, een zwenkkolomkraan, drie recreatiearken (jaarrond verhuurd) en een buitenterrein met voldoende parkeergelegenheid en ruimte voor bootstalling.
De jachthaven strekt zich uit van de Uiterweg tot aan de ringvaart. De haven kent vier invaarmogelijkheden vanaf de ringvaart en één vanaf de aardbeisloot. Het geheel maakt een goed onderhouden en zeer verzorgde indruk.
De royale vrijstaande woning is privé en staat op een perceel van 1.107 m². De woning voldoet aan alle eisen en wensen van deze tijd en is in 2022 volledig duurzaam verbouwd.

 

Dit prachtige bedrijf biedt tevens mogelijkheden voor uitbreiding en ontwikkeling!

 

Het benodigd eigen vermogen bedraagt minimaal 40% van de aankoopsom. Bezichtigingen worden enkel op afspraak met de makelaar ingepland.

 

Deze verkoop wordt collegiaal begeleid door Muller Makelaardij uit Sneek en Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij uit Nunspeet.

 

Wilt u meer weten over dit object? Download de verkoopbrochure hiernaast en/of neem contact op met de makelaar.

Bij vergevorderde interesse is het mogelijk een aantal aanvullende documenten en gegevens te ontvangen. Voordat deze vertrouwelijke informatie wordt vrijgegeven, zullen wij u verzoeken een geheimhoudingsverklaring te tekenen.

 

Deze aanbieding betreft informatie omtrent de verkoop van “Jachthaven Otto te Aalsmeer”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Muller Makelaardij noch door Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kaart