Steenwijk, Korte Venen 42

8331 TH STEENWIJK
€ 1.475.000 excl. BTW k.k.

Bent u op zoek naar een groot (watersport)gebonden bedrijfspand op een royaal perceel, gelegen aan open vaarwater?

 

Te koop wordt aangeboden een bedrijfspand, groot begane grond 1.671 m² en verdieping 607 m² VVO gelegen op een perceel van 5.880 m² met een aanlegkade van circa 130 m¹ aan het kanaal Beukers-Steenwijk.
Het bedrijfspand is thans grotendeels in gebruik bij Wijkstra Watersport. Deze onderneming houdt zich bezig met het stallen en onderhouden van boten. Daarnaast verkoopt men nieuwe en gebruikte boten, buitenboordmotoren en trailers. Zie ook: http://wijkstrawatersport.nl

In verband met gewijzigde toekomstplannen van de eigenaren wordt nu de onroerende zaak te koop aangeboden. Overname van de exploitatie, de voorraad en de inventaris in overleg.

 

Het hoofdgebouw is opgedeeld in diverse ruimten, te weten:
Begane grond:

  • winkelruimte/showroom (413 m²), kantoorruimte (22 m²)
  • boten stallingsruimte (837 m²)
  • werkplaats (212 m²)
  • 2 vuurwerkbunkers, thans verhuurd (142 m²)

1e verdieping:

  • boten stallingsruimte (607 m²)

2e verdieping:

  • botenstalling middels stellingen

 

Het bijgebouw heeft de volgende indeling: entree, hal, toilet, kantoorruimte, keuken, 2e toilet en 2 opslagruimten.
De kapschuur is in gebruik als stallingsruimte van o.a. boten, caravans en boottrailers.

 

Langswal
Het betreft hier een afmeerfaciliteit van 130 m¹ in het kanaal. De betonplaten damwand en het water zijn eigendom van de provincie Overijssel.

 

Buitenterrein
Het aangeboden object beschikt over een royaal buitenterrein van circa 4.000 m².
Dit terrein is geschikt voor verdere bebouwing (80% van het bouwvlak mag worden bebouwd) of verdere verharding ten behoeve van bijvoorbeeld buitenstalling van boten.

 

Bedrijfswoning

Eenvoudige vrijstaande traditioneel gebouwde bedrijfswoning met betonvloer, gevels van metselwerk en een zadeldak gedekt met bitumen. De bedrijfswoning wordt thans verhuurd.

De indeling van de bedrijfswoning bestaat uit: entree, toilet, badkamer, woonkamer met open keuken, bijkeuken met berging en 2 slaapkamers. De woning heeft energielabel C.

 

Wilt u meer weten over dit object? Download de verkoopbrochure hiernaast of blader de brochure door: https://activeview.yisual.com/estate/viewer/62f3608322bfcc475f58fd2c

Kaart