Heeg, Gouden Boaijum 11

8621 CV HEEG

Het aangebodene

In het hart van het Friese meren gebied wordt aangeboden een perceel grond aan het water met circa 26 ligplaatsen. Het betreft een deelperceel van circa 2145 m² van een kadastraal perceel van 3806 m².

Het perceel ligt aan de ‘Hegemer Far’ met directe uitvaart op het Heegermeer en de Fluessen en biedt veel mogelijkheden. Er is voldoende ruimte voor bebouwing van een bedrijfsruimte en een bedrijfswoning. De bestemming van watersport gebonden recreatie sluit vanzelfsprekend aan bij de ligging in een watersport gebonden bedrijvenpark.

Hoewel het perceel gesitueerd is op een bedrijventerrein, voelt de omgeving bijna aan als een woonwijk door de vele bedrijfswoningen en de sfeer.

Het deelperceel is grotendeels bedekt met klinkers en gras. De damwand is verouderd en dient op korte termijn te worden vervangen.

 

Het perceel is gelegen aan de Gouden Boaijum in Heeg en daarmee in het hart van de Friese watersport. Per boot is er directe uitvaart op het Heegermeer en de Fluessen waardoor deze locatie benoemd mag worden als een absolute A-locatie. De bereikbaarheid per auto is goed, via de A7 en de N354. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 15 minuten loopafstand.

Overige bepalingen

 

Bodemgesteldheid

Er is geen bodemonderzoek uitgevoerd. In de bijlage zijn bevindingen van het bodemloket opgenomen. Het perceel is gerealiseerd op voormalige agrarische grond en een aantal jaren gebruikt als gronddepot.

 

Bestemming

De bestemming luidt “Recreatie – Recreatiebedrijven”, met ter plekke van de ligplaatsen de functieaanduiding “jachthaven”. De bestemmingsregels zijn bijgevoegd als bijlage.