Wemeldinge, Sluisplateau 32

4424 BK WEMELDINGE
Prijs op aanvraag

Op een toplocatie aan de zuidoever van de Oosterschelde in de jachthaven van Wemeldinge bieden wij in collegiale samenwerking met Synchro Bedrijfshuisvesting een representatieve watersport gerelateerde bedrijfsruimte met parkeerplaatsen en bijbehorende ligplaatsen aan. Jachthaven Wemeldinge is direct gelegen aan Nationaal Park Oosterschelde en heeft naast vaste ligplaatshouders veel passanten vanwege de gezellige sfeer, de uitstekende faciliteiten en de centrale ligging.

Jachthaven Wemeldinge biedt alle comfort voor de veeleisende watersporter; alle ligplaatsen zijn voorzien van een zij-steiger, water en elektra en er is natuurlijk Wifi beschikbaar. De comfortabele sanitaire voorzieningen bevinden zich onder het havenkantoor en in een drijvend paviljoen in de Oosthaven. Op de haven is er voor de kinderen een speeltuintje met aangrenzend een barbecue plaats. Voor een heerlijk diner, lunch of drankje  binnen of op het terras  kunt u terecht bij Havenbrasserie Bom Dia en Eeterij Juno.

Op het jachthaventerrein bevinden zich meerdere watersportbedrijven waaronder Escape Yachting , Watersport vereniging d’Oosterschelde en jachtservicebedrijf Van der Rest Nautic voor onderhoud en schade herstellingen. Natuurlijk zijn er ook kraan- en stalling mogelijkheden. Een kolom zwenkkraan waarmee schepen tot 20 ton getakeld kunnen worden is aanwezig. Kortom, een full service jachthaven waar nu de mogelijkheid is voor huisvesting van een watersport gerelateerd bedrijf.

Het dorpje Wemeldinge is leuk om te bezoeken heeft diverse restaurants en winkels (waaronder een bakker en een supermarkt die in het seizoen ook op zondag geopend zijn). Het dorp ligt op loopafstand maar er staan ook een aantal fietsen klaar voor (gratis) gebruik.

De aangeboden bedrijfsruimte bestaat uit twee bouwlagen en is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een jachtmakelaardij of een ander watersport gerelateerde of ondersteunend bedrijf.

Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden.

 

Bereikbaarheid        
De jachthaven is goed bereikbaar vanaf het water en over de weg. Zeilboten hebben de mogelijkheid om in de havenkom beschut de zeilen te hijsen en strijken. Via de rijksweg A-58 en het provinciale wegennetwerk is de jachthaven over de weg goed te bereiken.

 

Bestemming
Volgens de beheersverordening Recreatiegebieden Wemeldinge, onherroepelijk vastgesteld op 25 juni 2013, kent de locatie de bestemming “Recreatie – Recreatiegebied”. De voor “Recreatie – Recreatiegebied” aangewezen gronden en bestaande bouwwerken mogen gebruikt worden overeenkomstig het bestaande gebruik en jachthavenondersteunende activiteiten.

 

Afmetingen (circa)
Kantoorruimte: begane grond 128 m², verdieping 39  m², totaal 167 m².

Wateroppervlakte t.b.v. ligplaatsen in de verkoophaven: 1.000 m².

Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

 

Parkeren/buitenterrein      
Er zijn zes eigen parkeerplaatsen voor de kantoorruimte aanwezig. Het gemeenschappelijke buitenterrein is grotendeels verhard door middel van betonklinkers en deels tuin.

 

Voorzieningen
– Traditionele bouw;
– Gevels opgetrokken uit deels metselwerk en deels houten rabatdelen;
– Platte daken met grindballast laag en bereikbaar via deur op de 1e verdieping;
– Betonvloeren voorzien van gladde vloerafwerking en deels tapijt t.p.v. de begane grond en houten vloerdelen t.p.v. de verdieping;
– Houten kozijnen voorzien van isolerende beglazing;
– Metselwerk binnenwanden;
– Meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen;
– Diverse daklichten;
– Verlaagd systeemplafond met verlichting;
– Alarm;
– CV met radiatoren en thermostaat;
– Mechanische ventilatie;
– Diverse wandcontactdozen;
– Diverse data aansluitpunten;
– Hardhouten trap naar verdieping;
– Brandblusser;
– Vlaggenmast.

 

Indeling
Hoofdentree met elektrische schuifpui;
Entreedeur zijkant pand;
Diverse kantoorcompartimenten met bureaus* en een showroom-/receptieruimte met receptiemeubel * t.p.v. de begane grond;
Directie-/vergaderruimte met fenomenaal uitzicht over de verkoop-/jachthaven;
Pantryvoorziening met close-in-boiler en opstelling CV ketel;
Loopdeur t.p.v. de pantryruimte;
Toilet en voorportaal met fontein.

 

Voorzieningen verkoophaven
– Hoofdsteiger met vingerpieren;
– Walkasten voorzien van stroom en water.

 

Huurprijs        
Kantoorruimte: ‚ā¨ 2.150,- per maand excl. BTW.
Wateroppervlakte t.b.v. ligplaatsen: ‚ā¨ 2.295,- per maand excl. BTW.

 

Huurbetaling  
De huurpenningen inclusief BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

 

Huurperiode  
In nader overleg overeen te komen.

 

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

 

Zekerheidstelling       
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

 

Omzetbelasting         
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

 

Oplevering     
Per direct.

 

Huurovereenkomst   
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld op 30 januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen met diverse aanpassingen aan verhuurders zijde.

 

Bijzonderheden          
Verhuur geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Deelverhuur van pand en wateroppervlakte is tegen nader overeen te komen voorwaarden en condities bespreekbaar.

 

*Het aanwezige meubilair wordt door verhuurder om niet ter beschikking gesteld. Eventuele reparatie/onderhoud/vervanging is voor rekening van de huurder.

 

Algemeen      
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van ‚ÄúSluisplateau 32 Wemeldinge‚ÄĚ. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Muller Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kaart