Warten, Hoofdstraat 66a

9003LL WARTEN
€ 545.000 excl. BTW k.k.

Algemeen
Te koop wordt aangeboden het onroerend goed van Yachtcharter Heegstra, bestaande uit een (bedrijfs)woning met werkplaatsen/loods, terrein en ligplaatsen.

Eventueel is het mogelijk de verhuurvloot van Yachtcharter Heegstra ook over te nemen.

 

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is gebouwd in de jaren ’60. Toentertijd in gebruik als autogarage. Het gebouw is onderverdeeld in een aantal aparte ruimtes. In totaal zijn er 4 units, met elk een overheaddeur. De kleinste unit is circa 54 m² en de grootste circa 182 m². Daarnaast is er nog een unit van 84 m² en een unit van 98 m². Ook is er een magazijn, receptie, kantoor, kantine en zijn er sanitaire voorzieningen bestaande uit twee douches en twee toiletten.

 

Ligplaatsen en terrein
De insteekhaven bestaat uit 5 grote ligplaatsen van ongeveer 4 meter breed. De lengte is circa 11 meter en er zijn 2 lange vingerpieren geplaatst om de uitstap vanaf de schepen gemakkelijker te maken. De steigerwerken en damwand zijn in redelijke staat van onderhoud en zullen niet op korte termijn vervangen te hoeven worden. Er is vergunning voor het uitgraven van een stuk terrein waarmee de insteekhaven vergroot kan worden met 11 x 22 meter.

 

Bedrijfswoning
De woning is bereikbaar via een voor- en achterdeur. Bij entree via de voordeur komt u in een grote kamer die door de huidige eigenaren wordt gebruikt als een berging. U kunt er ook voor kiezen hier een slaapkamer, een (tweede) woonkamer of een eetkamer van te maken. Daarnaast grenst deze ruimte aan de bedrijfsruimte, waardoor deze ruimte tevens bij de kantine/tuinkamer betrokken kan worden. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de hal, vanwaaruit de woonkamer met gaskachel en de keuken bereikbaar zijn. De keuken staat in een L-opstelling en biedt ruimte voor de eettafel. De keuken dateert uit de jaren ’90 en oogt daardoor enigzins gedateerd. De keuken is voorzien van een dubbele spoelbak, een inbouwkoelkast, vaatwasser, gaskookstel en oven en is in redelijk goede staat van onderhoud.
Vanuit de hal is de verdieping te bereiken en hier bevinden zich 3 slaapkamers (1 met balkon) en een recentelijk gerenoveerde badkamer. Vanaf de overloop is er tevens toegang tot het dakterras. De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming.

 

Kijk voor meer informatie in de verkoopbrochure!

Kaart