Stellendam, Deltahaven 75

3251 LC STELLENDAM
Prijs op aanvraag

Watersport ondernemer(s) opgelet !

Marina Stellendam is op zoek naar een ambitieuze ondernemer die zich sterk wil maken voor de exploitatie van een watersportwinkel, eventueel in combinatie met jachtservice.

 

Marina Stellendam is onderdeel van de Jachthavengroep, een groep van 5 moderne full service jachthavens verdeeld over Nederland. Marina Stellendam is een zeejachthaven, gelegen aan het Haringvliet en heeft via de Goereese sluis een directe verbinding naar de Noordzee. De jachthaven heeft totaal circa 440 ligplaatsen. De marina wordt voornamelijk gebruikt door zeiljachten in het midden en het hogere segment. Inmiddels is de marina aan het uitbreiden met camperplaatsen en hotelappartementen.

Het havengebouw huisvest het havenkantoor, een restaurant, hotelappartementen, een watersportwinkel en een bedrijfshal met werkplaats en kantoor. Verder is er 80 x 40 m buitenterrein voor winterstalling met een afspuitplaats, kolomkraan 20 ton, trekker met botenwagen, 116 bokken en een brandstofponton.

 

Het kranen en stallen wordt gedaan door de marina in eigen beheer. De jachtservicewerkzaamheden worden tot nu toe gedaan door externe bedrijven. Er zijn mogelijkheden voor een enthousiaste ondernemer, wellicht een ondernemersstel, die zelfstandig de exploitatie wil doen van de watersportwinkel, eventueel in combinatie met jachtservice. Daarvoor is te huur beschikbaar, eventueel in delen:

Winkelruimte 87 m² € 100 / m²
Bedrijfshal 288 m² € 50 / m²
Werkplaats 30 m² € 50 / m²

 

De ondernemer kan naar wens uitbreiden met aanvullende activiteiten als jachtverhuur en/of de verkoop van jachten. Tevens kan hij voor de marina het kranen, stallen en tanken verzorgen; hiervoor ontvangt hij of zij dan een vergoeding van 50% van de netto opbrengst.

 

Als alternatief bestaat de mogelijkheid dat Marina Stellendam de watersportwinkel in eigen beheer gaat exploiteren. Voor deze optie zoeken wij dan een enthousiaste medewerker die als mogelijke taken krijgt:

  • Beheer van de watersportwinkel
  • Bediening brandstof ponton
  • Assistent havenmeester
  • Medewerker kranen en stalling

Geïnteresseerd? Neem contact op met de makelaar!

Kaart