Sneek, Zwolsmanweg 16

8606 KC SNEEK

De onroerende zaak

 

Verkocht is:

  • Modern kantoorgebouw in 2 bouwlagen, groot circa 710 m2 VVO
  • Buitenterras
  • Circa 20 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • 7 ligplaatsen
  • Totaal perceel oppervlakte 2.401 m2

Het kantoorgebouw is mede ontworpen door de heer Boon, oprichter en jachtontwerper van Vripack Yachting. Doel was het pand aan te laten sluiten bij de allure en uitstraling van de jachtontwerpen die deze internationale ontwerpstudio al sinds 1961 ontwerpt. Ook de internationale en vaak veel eisende klantenkring moest op dit kantoor comfortabel kunnen worden ontvangen. Het object wordt sinds de bouw in 1998 verhuurd aan Vripack Yachting International BV. Deze onderneming is een jachtontwerpstudio, sterk gemaakt door zijn uitgebreide scheepsarchitectuur en technische ervaring. Met tientallen jaren ervaring en een portfolio van meer dan 7.400 ontwerpen heeft Vripack internationaal een uitstekende reputatie opgebouwd.

 

Het L- vormige kantoorgebouw is gebouwd in 1998 en heeft onderstaande indeling:

  • Begane grond: centrale entree ruimte met receptie en trapopgang naar 1e verdieping, royale kantoortuin met ruimte voor circa 26 werkplekken, kopieervertrek, pantry, kantoorvertrek, vergader-ruimte, magazijn. Totaal circa 355 VVO.
  • 1e verdieping: overloop, royale kantoortuin met ruimte voor circa 26 werkplekken, directiekamer, 2 kantoorvertrekken, vergaderruimte, kantine met keuken, toilet. Totaal circa 355 VVO.

 

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is zeer fraai gelegen op het bedrijventerrein ’t Ges aan de rand van Sneek. Dit bedrijventerrein is een ervan de belangrijkste watersport gerelateerde bedrijfslocaties van Friesland en mag gezien worden als een A1-plek. Gelegen op korte afstand van de binnenstad van Sneek en met uitzicht over de Houkesloot, de vaarverbinding tussen Sneek en het Sneekermeer, maakt deze locatie zeer aantrekkelijk als vestigingslocatie voor een kantoorgebouw, al dan niet watersport gebonden.

 

 

 

 

 

Kaart