Sneek, Jan Kuipersweg 11

8606 KD SNEEK
€ 16.200 excl. BTW per jaar

Gelegen op het watersportgebonden bedrijventerrein ’t Ges in Sneek bieden wij onderstaande bedrijfsruimten te huur aan:

  • Kantoor-/showroomruimte bestaande uit 3 vertrekken; grootte totaal circa 135 m²
  • Bedrijfshal, lengte 15 meter, breedte 6.15 meter met overheaddeur; grootte totaal circa 92 m²
  • Aangrenzende werkplaats van 25 m²

Bovenstaande bedrijfsruimten kunnen gezamenlijk maar ook apart gehuurd worden.

 

De kantoor-/showroomruimte

heeft de volgende indeling: entree, showroom/verkoopruimte, toilet, 2 kantoren van elk 25 m². Verwarming door middel van CV-installatie.

 

De bedrijfshal

heeft een onderheide staalvezel betonvloer. De constructie is opgetrokken uit een staalskelet met stalen gordingen. De wanden zijn vervaardigd van sandwichpanelen. In de hal is verwarming en krachtstroom aanwezig. Het geheel is uitstekend geïsoleerd.

 

Huur van buitenterrein, parkeerplaatsen en/of ligplaatsen kan in overleg met verhuurder en/of eigenaar.

 

Huurprijzen

Kantoorruimte
Huur € 850,- per maand, excl. BTW, service kosten en belasting
Huurcontract ROZ
Waarborgsom/bankgarantie 3 maanden huur plus 21%
Termijn In overleg, flexibel
Indexering Jaarlijks, op basis van het CPI
BTW Ja
Betaalperiode Per maand vooruit

 

Bedrijfsruimte
Huur € 500,- per maand, excl. BTW, service kosten en belasting
Huurcontract ROZ
Waarborgsom/bankgarantie 3 maanden huur plus 21%
Termijn In overleg, flexibel
Indexering Jaarlijks, op basis van het CPI
BTW Ja
Betaalperiode Per maand vooruit

Ligging en bereikbaarheid

De bedrijfsruimten zijn zeer fraai gelegen op het bedrijventerrein ’t Ges aan de rand van Sneek. Dit bedrijventerrein is een van de belangrijkste watersport gerelateerde bedrijfslocaties van Friesland en mag gezien worden als een A1-plek. Gelegen op korte afstand van de binnenstad van Sneek en met uitvaart naar de Houkesloot, de vaarverbinding tussen Sneek en het Sneekermeer, maakt deze locatie zeer aantrekkelijk als vestigingslocatie voor een watersport gebonden bedrijf.

 

Overige bepalingen

Bestemming

Op het aangeboden object is van toepassing het vigerende bestemmingsplan Sneek, Houkesloot /’t Ges, vastgesteld door de Raad van de gemeente Súdwest-Fryslân op 7 november 2013. Het aangeboden object heeft de bestemming: Bedrijventerrein – 1.

 

Kadastrale informatie

Gemeente: Sneek
Sectie: F
Nummers: 1194 gedeeltelijk

 

Mogelijke activiteiten

Het aangeboden object leent zich uitstekend voor een jachtservice, verkoop en stalling van boten of aanverwante producten.

 

Overdracht

Op korte termijn. Aanvaarding in overleg.

 

Vrijblijvende aanbieding – voorbehouden

Deze verhuurinformatie is bedoeld om gegadigden een algemene indruk te geven en de verstrekte gegevens zijn globaal. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving staan. Bij het vermelden van maten die zijn overgenomen uit (bouw)tekeningen kan de maatvoering afwijken van de werkelijkheid. Voor de juistheid van de verstrekte informatie kan daarom in dit stadium geen aansprakelijkheid worden aanvaard en kan de huurder hieraan geen enkel recht ontlenen. De verhuurder aanvaardt in dit geval geen enkele aansprakelijkheid. Het spreekt voor zich dat te zijner tijd aan de huurder een kopie wordt gegeven van alle relevante bescheiden. Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

 

 

Kaart