Sneek, H. Bulthuisweg 16

8606 KB SNEEK

Schitterend gelegen representatieve bedrijfsruimte aan de doorgaande weg op het watersportgebonden bedrijventerrein ’t  Ges

 

Op een kavel van circa 3.400 m2 is bedrijfsruimte beschikbaar van 288 m2 met 22 ligplaatsen.

Deze bedrijfsruimte is gelegen op een goede zichtlocatie en heeft een representatieve architectuur.

Het pand is daardoor met name geschikt voor commerciële watersportbedrijven, jachtcharter, jachtverkoop en bemiddeling.

Er is een royaal buitenterrein aanwezig.

 

Oppervlakte terrein: circa 1.500 m2

Ligplaatsen: 22 stuks van 12 x 4 meter

Oppervlakte bedrijfshal: 200 m2, in overleg uit te breiden met nog eens 200 m2

Vrije hoogte: 6 meter

Overheaddeur b x h: 5 x 5.30 meter

Oppervlakte kantoor b.g.g.: 53 m2

Oppervlakte kantoor 1e etage: 35 m2

Bouwjaar: 2000

 

 

 

 

Bedrijventerrein ’t Ges te Sneek is een van de belangrijkste watersportgebonden bedrijfslocaties van Friesland en mag gezien worden als een A1-plek.

Zowel de binnenstad van Sneek als de vrije uitvaart naar Houkesloot en het Sneekermeer maken deze locatie interessant als vestigingslocatie voor watersportbedrijven.

Op het bedrijvenpark zijn toonaangevende bedrijven gevestigd als Brandsma Jachten, Jansma Yachts, Vripack Jachtontwerpers en Jetten Shipyard.

Op het bedrijvenpark is een brandstofverkooppunt aanwezig en kan gekraand worden op meerdere plaatsen tot circa 40 ton. Ook is jachttransport eenvoudig te regelen.

Op het bedrijvenpark is een goede samenwerking met andere watersportbedrijven voor de hand liggend.

Gezamenlijk treedt het bedrijvenpark naar buiten met shows, activiteiten en beurzen.

 

Bodemgesteldheid

Bij uitgifte van de grond in 1995 is door de gemeente een bodem-onderzoek ingesteld en is het gehele bedrijvenpark onderzocht. De bodemgesteldheid is door de gemeente geschikt bevonden voor het huidige gebruik.

 

Bestemming

Het aangeboden object valt planologisch onder het vigerende bestemmingsplan Sneek, Houkesloot – ´t Ges, vastgesteld door de gemeenteraad van de gemeente Súdwest-Fryslân op 7 november 2013.

Op grond van de bestemmingsplankaart heeft het aangebodene de bestemming “Bedrijventerrein-1 watersportgebonden bedrijvigheid”. In de bijlagen is het betreffende deel van de plankaart met legenda en de bijbehorend artikelen 5 en 12 uit de voorschriften opgenomen.

 

Kadastrale informatie

Gemeente: Sneek

Sectie: F

Nummer: 1197

 

Overdracht

Indien een huurovereenkomst tot stand komt, dient de huurder er rekening mee te houden dat binnen 4 weken na de ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom van 3 maanden huur incl. btw. aan verhuurder betaald moet worden.