Sneek, Geeuw Haven

8601 HG SNEEK

Geeuw Haven in Sneek, een unieke woonlocatie in een parkachtige omgeving aan de Elfstedenroute!

 

Wonen in Sneek, dé watersport­hoofdstad van Nederland, betekent centraal wonen in het Friese merengebied met diverse, prachtige vaarroutes. Binnen een oogwenk (er)vaart u de schitterende Friese natuur.
Sneek heeft echter meer te bieden dan alleen watersport. In het historische stadscentrum vindt u een gevarieerd winkelaanbod, diverse musea, een theater en een bioscoop. Daarnaast is de stad rijk aan gezellige cafés, restaurants en terrassen. Kortom, Sneek is een heerlijke plek om te wonen!

Aan de rand van Sneek wordt op een zeer bijzondere plek een voormalige kantoorlocatie aan openbaar vaarwater omgebouwd tot de schitterende woonlocatie Geeuw Haven. Hier worden vier appartementen, drie lofts en drie vrijstaande woningen gerealiseerd.
Alle wooneenheden hebben fraai uitzicht over het water én een panoramisch uitzicht over de landerijen naar IJlst. Dit geeft de bewoners een gevoel van buiten wonen, maar een NS-station, ziekenhuis,  winkel- en schoolvoorzieningen liggen op slechts zo’n 5 minuten fietsen.
Via de A7 heeft u met de auto een uitstekende verbinding naar zowel de Afsluitdijk als zuidwest-Friesland en de IJsselmeerpolders.
De moderne uitstraling van het gebouw, de ligging aan openbaar vaarwater waar het hele watersportseizoen boten voorbijvaren en het geweldige uitzicht maken wonen op deze plek tot iets bijzonders!
Voor de fervente watersporter is Geeuw Haven dus de perfecte uitvalbasis!

 

Kaart