Sneek, Bothniakade 26

8601 BM SNEEK
Prijs op aanvraag

Hierbij bieden wij u een unieke gelegenheid voor het exploiteren van een allround watersportwinkel in het mekka van de Friese watersport: SNEEK!

 

In verband met gewijzigde toekomstplannen van de huidige eigenaar bieden wij ter overname aan de exploitatie, voorraden en inventaris van watersportwinkel Westers Nautic. Het winkelpand blijft eigendom van de familie Westers en zal te huur worden aangeboden aan de nieuwe winkelexploitant. De huidige eigenaar zal onder de naam Westers Nautic verder gaan met de verkoop van (boot)stootranden. De naam wordt dus niet overgedragen aan de nieuwe winkelexploitant.

 

Watersportwinkel Westers Nautic is sinds 1989 dé watersportwinkel in het centrum van Sneek. Het is nog de enige technische watersportwinkel in Zuidwest-Friesland met een grote vaste klantenkring. Het huidige assortiment is zeer divers en omvat een uitgebreid pakket van bootbenodigdheden. Gelegen aan één van de stadsgrachten van Sneek is de winkel ook over het water uitstekend bereikbaar.

De watersportwinkel is gelegen in het centrum van Sneek, heeft een frontbreedte van circa 6,5 meter en is circa 20 meter diep.

De winkel heeft de volgende indeling: entree, verkoopruimte (129 m²), kantoor met kastruimte en pantry, berging en toiletruimte. Oppervlakte totaal 158 m2.

De bovengelegen woning heeft een eigen opgang. Deze woning wordt bewoond door de heer Westers senior en is uitdrukkelijk geen onderdeel van het gehuurde.

 

De winkel wordt gerund door de heer Henk-Jan Westers tezamen met één medewerker in vaste dienst. Tijdens het watersportseizoen zijn nog 4 extra personen parttime in de winkel werkzaam.

 

Huurprijs per maand: € 2.350,- excl. BTW

Aanvaarding: in overleg
Huurbetaling: per maand vooruit
Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van CPI
Zekerheidsstelling: 3 maanden huur incl. BTW
Huurovereenkomst: ROZ-model met algemene bepalingen
BTW belast: ja
Huurtermijn: 5 plus 5 jaar

Overname voorraad op basis van inkoopwaarde.

 

Wilt u meer weten over dit unieke object? Download de verkoopbrochure hiernaast of blader de brochure door: https://activeview.yisual.com/estate/viewer/62f4a42ffe82663e5a09dd43

Kaart