Sneek, Afkelânsdyk 6A

8606 JZ SNEEK
€ 15.000 excl. BTW per jaar

Bent u thuis in jachtonderhoud, reparatie en stalling van boten en zoekt u een goede locatie voor uw bedrijf? Dan is dit uw kans!

Te huur wordt aangeboden een watersportgebonden bedrijfsruimte met buitenterrein en medegebruik van jachttransportmiddelen, gelegen aan de Afkelansdyk 6a te Sneek. De bedrijfshal is gelegen op het terrein van Yachtservice It Ges, een jachthaven met circa 50 ligplaatsen, een botenkraan en buitenterrein. De bedrijfsvoering van ‘Yachtservice It Ges’ bestaat uit de verhuur van ligplaatsen, het bieden van (overdekte) winterstalling, het kranen van schepen en het uitvoeren van reparaties aan schepen. Voor deze laatste activiteiten zoeken wij een enthousiaste watersportondernemer.

 

De bedrijfshal is onderdeel van het bedrijfsgebouw van Yachtservice It Ges. De staalconstructie is afgewerkt met gevels van metselwerk en geheel geïsoleerd. De dakbedekking bestaat uit damwand profielplaten en bitumen. Het gebouw is verdeeld in twee units. De te huur aangeboden bedrijfshal heeft een hoogte van ongeveer 8,5 meter, is circa 182 m² groot en heeft gedeeltelijk een ingebouwde vide-verdieping (circa 65 m²). De ruimte wordt momenteel gebruikt als werkplaats en stalling. De naastgelegen bedrijfshal met de jachthaven wordt geëxploiteerd door de jachthaveneigenaar, de heer J. de Jong.

 

Oppervlakte bedrijfshal: circa 182 m²

Bouwjaar: 1996

Voorzieningen: betonvloer, toilet, krachtstroom, elektrische overheaddeur

Terrein: circa 150 m²

 

Voorzieningen op terrein:

Botenkraan, 25 ton
Botenwagen
Bokken

 

Ligging en bereikbaarheid

Het object is gelegen in Sneek, maar bereikbaar via Oppenhuizen. Het ontstaan van het watersportgebonden bedrijventerrein ’t Ges had zijn oorsprong bij deze locatie. Inmiddels is de toenmalige weg tussen het object en het huidige bedrijventerrein afgesloten om de doorvaart te bevorderen. Dit betekent dat het object aan een doodlopende weg met prachtig uitzicht over de landerijen ligt enerzijds, en anderzijds midden in het watersporthart van Sneek is gelegen met uitvaart op de Houkesloot en het Sneekermeer.

 

Overige informatie
Aanvaarding: in overleg
Bij vergevorderde interesse is het mogelijk een aantal aanvullende documenten en gegevens te ontvangen.
Alle verstrekte informatie mag niet worden beschouwd als offerte maar dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Het betreft hier dus een vrijblijvende aanbieding, die wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.
Deze verhuurinformatie is bedoeld om gegadigden een algemene indruk te geven en de verstrekte gegevens zijn globaal. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving staan. Bij het vermelden van maten die zijn overgenomen uit (bouw)tekeningen kan de maatvoering afwijken van de  werkelijkheid. Voor de juistheid van de verstrekte informatie kan daarom in dit stadium geen aansprakelijkheid worden aanvaard en kan de huurder hieraan geen enkel recht ontlenen. De verhuurder aanvaardt in dit geval geen enkele aansprakelijkheid.
Het spreekt voor zich dat te zijner tijd aan de huurder een kopie wordt gegeven van alle relevante bescheiden.

 

Aanvangshuur: € 15.000,00 exclusief btw per jaar

Waarborgsom: 3 maanden huur
Huurperioden: 1 + 5 jaar

 

Download voor meer informatie (bijv. plattegrond bedrijfshal, regels bestemmingsplan) de verhuurinformatie!

Kaart