Sneek, Afkelânsdyk 6A

8606 JZ SNEEK

Te huur werd aangeboden een watersportgebonden bedrijfsruimte met buitenterrein en medegebruik van jachttransportmiddelen, gelegen aan de Afkelansdyk 6a te Sneek. De bedrijfshal is gelegen op het terrein van Yachtservice It Ges, een jachthaven met circa 50 ligplaatsen, een botenkraan en buitenterrein. De bedrijfsvoering van ‘Yachtservice It Ges’ bestaat uit de verhuur van ligplaatsen, het bieden van (overdekte) winterstalling, het kranen van schepen en het uitvoeren van reparaties aan schepen. Voor deze laatste activiteiten zoeken wij een enthousiaste watersportondernemer.

 

De bedrijfshal is onderdeel van het bedrijfsgebouw van Yachtservice It Ges. De staalconstructie is afgewerkt met gevels van metselwerk en geheel geïsoleerd. De dakbedekking bestaat uit damwand profielplaten en bitumen. Het gebouw is verdeeld in twee units. De te huur aangeboden bedrijfshal heeft een hoogte van ongeveer 8,5 meter en is circa 182 m² groot. De ruimte wordt momenteel gebruikt als werkplaats en stalling. De naastgelegen bedrijfshal met de jachthaven wordt geëxploiteerd door de jachthaveneigenaar, de heer J. de Jong.

 

Oppervlakte bedrijfshal: circa 182 m²

Bouwjaar: 1996

Voorzieningen: betonvloer, toilet, krachtstroom, elektrische overheaddeur

Terrein: circa 150 m²

 

Voorzieningen op terrein:

Botenkraan, 25 ton
Botenwagen
Bokken

 

Ligging en bereikbaarheid

Het object is gelegen in Sneek, maar bereikbaar via Oppenhuizen. Het ontstaan van het watersportgebonden bedrijventerrein ’t Ges had zijn oorsprong bij deze locatie. Inmiddels is de toenmalige weg tussen het object en het huidige bedrijventerrein afgesloten om de doorvaart te bevorderen. Dit betekent dat het object aan een doodlopende weg met prachtig uitzicht over de landerijen ligt enerzijds, en anderzijds midden in het watersporthart van Sneek is gelegen met uitvaart op de Houkesloot en het Sneekermeer.

 

Kaart