Recreatiebedrijf

Noord-Nederland RECREATIEBEDRIJF
€ 3.950.000 k.k.

Dit object is een stille verkoop

Ter overname aangeboden

Bent u op zoek naar een jong, innovatief en commercieel zeer succesvol recreatiebedrijf en beschikt u over voldoende financiële eigen middelen, dan is dit wellicht iets voor u.

 

Aangeboden wordt een recreatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van actieve groepsuitjes compleet met verblijf in verschillende (eigen) accommodaties in Noord Nederland.
De onderneming focust zich op het verzorgen van school,- zeilkampen en (meerdaagse) bedrijfsuitjes en familietrips.

 

Door het aanbieden van totaalpakketten, en een groeiende groep terugkerende klanten, is de onderneming de afgelopen jaren sterk gegroeid en is een trouw klantenbestand opgebouwd. Een voorbeeld hiervan zijn o.a. scholen die vaak voor meerdere jaren boeken.

De onderneming onderscheidt zich in het feit dat de plan- en organisatieactiviteiten in grote mate geautomatiseerd zijn en de uitvoerende werkzaamheden grotendeels uitbesteed worden aan externe leveranciers, waardoor de onderneming met ca. 2 FTE gerund kan worden.

 

Stille verkoop

Bij een bedrijfsovername stelt de verkoper doorgaans zeer gevoelige en vertrouwelijke informatie aan geïnteresseerden beschikbaar. Verkoper heeft ons verzocht deze informatie uitsluitend te verstrekken aan serieuze overnamekandidaten. Bent u geïnteresseerd in dit object, dan kunt u een afspraak met ons maken voor het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring. Tijdens het gesprek proberen wij een beeld te krijgen van uw motivatie voor overname en uw financiële mogelijkheden, dit om de kans op een succesvolle transactie tussen u en verkoper te vergroten. Hierna ontvangt u meer informatie over het aangeboden bedrijf.

 

Bij interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek.

De verkoop vindt collegiaal plaats met Kruidenier Recreatie Bedrijfsmakelaardij, de heer Henk- Jan Kruidenier, 06-5106 9266, henk-jan@kruidenier.nu