Lelystad, Kraanweg 32

8243 PV Lelystad
€ 4.800 excl. BTW per jaar

Aangeboden: watersportgebonden kantoorruimte in Lelystad, Kraanweg 32

 

Gezocht:

Bent u als (aankomend) watersportondernemer op zoek naar kantoorruimte, dan is dit uw kans!

Op het terrein van Schaap Ship Care in Lelystad bieden wij aan circa 80 m2 kantoorruimte, verdeeld over drie vertrekken van resp. 20, 20 en 40 m2.

Tevens is er de mogelijkheid voor het bijhuren van ligplaatsen, stallingsruimte en/of buitenterrein.

Verhuurder vindt het belangrijk dat de huurder van de kantoorruimte een toegevoegde waarde levert aan de huidige watersportgebonden activiteiten die momenteel op deze locatie plaatsvinden, te weten

  • jachtservice
  • onderhoud en reparatie
  • jachtmakelaardij
  • winterstalling
  • ligplaatsverhuur

 

Huurprijs:

€ 60,- per m2 exclusief B.T.W. per jaar

 

Ligging en bereikbaarheid

 

Het object is gelegen aan de Kraanweg in Lelystad, direct aan het Havendiep en De Cultuurhaven op het bedrijventerrein Noordersluis. Het bedrijvenpark is met de auto goed bereikbaar via de doorgaande wegen van Lelystad via de A6, en vanaf de dijk Enkhuizen-Lelystad. Het Havendiep geeft via de Noordersluis direct toegang tot het Markermeer, de vaarroute Amsterdam-Lelystad-Lemmer.

 

Vrijblijvende aanbieding – voorbehouden

Alle verstrekte informatie mag niet worden beschouwd als offerte maar dient gezien te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Het betreft hier dus een vrijblijvende aanbieding, die wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Een bieding gelijk aan de vraagprijs doet dan ook niet direct een huurovereenkomst tot stand komen.

Deze informatie is bedoeld om gegadigden een algemene indruk te geven en de verstrekte gegevens zijn globaal. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en / of onvolledigheden in de omschrijving staan. Bij het vermelden van maten die zijn overgenomen uit (bouw)-tekeningen kan de maatvoering afwijken van de werkelijkheid. Voor de juistheid van de verstrekte informatie kan daarom in dit stadium geen aansprakelijkheid worden aanvaard en kan de huurder hieraan geen enkel recht ontlenen. De verhuurder aanvaardt in dit geval geen enkele aansprakelijkheid. Het spreekt voor zich dat te zijner tijd aan de huurder een ko­pie wordt gegeven van alle relevante bescheiden.

 

Of het beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

 

Opdrachtgever heeft verder uitdrukkelijk bepaald dat alle overdrachten van rechten en plichten uit overeenkomsten tot derden onder voorbehoud zijn.

 

In verband met gewijzigde omstandigheden en aanpassingen kan deze aanbieding tussentijds gewijzigd worden.